Diskuze

Rus Kruglov vyhrál sprint SP biatlonistů

Ruský biatlonista Nikolaj Kruglov se nejlépe vyrovnal s nepříznivými podmínkami při sprintu v německém Oberhofu a podruhé v kariéře vyhrál závod SP. Druhým místem si upevnil vedení v seriálu domácí Michael Greis, třetí překvapivě skončil Ital Rene Laurent Vuillermoz. Českým biatlonistům se na rozměklé trati nedařilo a po chybách na střelnici nikdo z nich nebodoval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

savatage

6. 1. 2007 20:27
první fanda nuly
nula ole dnes skončil třicátý, sláva, konečně získal svůj první bodík!!! těch 250 před tím je zcela pominuto, dnešní závod ukázal jaký je to ubožák a je zcela na místě uvažovat o sportovním důchodu...to jsi chtěl topinko abych napsal?
0 0
možnosti

Olle.OT

7. 1. 2007 12:37
Re: první fanda nuly
no a teď po stíhačce zase všechno přehozený...OEB 5., Greis 15. ... typická stíhačka :-). Naši zřejmě na tom blátě promazali .
0 0
možnosti

topinka 47

6. 1. 2007 19:19
Hm...........
A navíc MIKY GREIS jasně vévodí celkovému pořadí!!! MIKY GREIS nemá konkurenci  
0 0
možnosti

topinka 47

6. 1. 2007 19:19
Hm..............
Dnes se jasně ukázalo, že MIKY GREIS je jasně lepší než NULA - OLE!!! MIKY GREIS byl rychlejší ve všech kolech a na každé střelbě byl lepší  OLE je rád za jeden mizerný bod. Udělat 4 chyby ve sprintu, to je k smíchu . Naopak MIKY GREIS i přes jednu chybu 2. s minimální ztrátou. Zítra MIKY GREIS vyhraje, uvidíte..............
P.S. Kde jsou všichni fanoušci NULY - OLEHO??? Proč tu nikdo z nich není???
0 0
možnosti