Diskuze

Jak odcházel poslední mohykán. O Moravcovi, rafanech i Jágrově elektrokole

Výsledek posledního závodu nebyl podstatný. Smíšenou štafetu dvojic zahájil Ondřej Moravec v neděli čtyřmi chybami při položce vleže, ale zakončil ji extrémně rychlou a čistou stojkou, kterou podle původních informací zvládl dokonce za 16 sekund. „Ta už byla vabank,“ líčil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Před chvíli jsem ty dojemné okamžiky viděl v TV a byl jsem zato strašně rád. Spousta čtenářů to teď asi nepochopí, ale úplně nejvíc pro mě bylo to, že porazil Slováka. Uf.

0 0
možnosti
VT

„V mých očích dokázal Ondra víc než Gábina (Soukalová), ačkoliv žil v jejím mediálním stínu,“ vyzdvihl předseda svazu Jiří Hamza.

Nejsem zádný velký expert biatlonu,ale Gábina byla preci jenom svými výkony o kousek dál.

Ale proc si nekopnout,ze...

2 8
možnosti

Ondra způsobil biatlonový boom mezi muži. Gábina potom později mezi ženami, ale odstartoval to Ondra s Bouškem a Jardou. Co se týče talentu, tak byla Gábina pravděpodobně výše. Ale inspirativnější byl Ondra, protože si to vše vydřel. I ti junioři, kteří tam s nimi teď jsou, tak jim byl největší inspirací Ondra.

8 0
možnosti
MZ

Střelbu za 16 s jsem nikdy neviděl, a když píšu nikdy, tak ani při poslední Moravcově střelbě. Měl to za 23,1, jak v oficiálních výslecích, tak to je vidět v televizním záznamu.

4 0
možnosti