Diskuze

Vynikající střelba a šesté místo na úvod. Smíšené štafety vyhráli Norové

Ze dna až k velmi slušnému výsledku. Takový byl po dlouhých měsících příprav, nekonečných soustředění a závodů Světového poháru pro české barvy úvodní závod mistrovství světa biatlonistů ve švédském Östersundu. Po úvodní střelecké položce Veroniky Vítkové byla smíšená štafeta jednadvacátá. Od té doby už ale jen stoupala, nakonec na šestou příčku. Zvítězilo norské kvarteto.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42a29k33u10b 48Š78o57l23c

8. 3. 2019 7:41

Proč, proboha, při střelbě, ČT zabírá našeho závodníka a rozpůlí obraz? To dělají častěji?

0 0
možnosti

že by to bylo proto, že českého diváka zajímá jak střílí český závodník...;-)

0 0
možnosti

Koukal jsem na časy střeleb a pokud první výstřel Markéty je v čase kdy vitozi odjíždí je to fakt těžký....obecně zaujmutí polohy je u našich systemový problém. Pak je rychlost jednotlivých výstřelů už průměrná. Ale na tomhle je třeba zapracovat.

0 0
možnosti

Jinak 6. místo je super výsledek! Zvláště s ohledem na dění během sezóny.

0 0
možnosti

Super výsledek by byla medaile. 6. místo je nic.

1 2
možnosti

Rejman je úplně katastrofální komentátor! Měl by se učit od pánů Svačiny a Čapka...

1 2
možnosti

Místo lidových infantilních výkřiků, fantazií, říší snů, biatlonových pohádek a a podobných debilit, by to chtělo více faktů a zejména odborných informací...

2 0
možnosti

Velmi dobré od našich, šesté místo beru jako dobré. Veronika trochu pokazila ležku, celkově dobře, Markéta výborná, Ondra dobře střelecky, běžecky dělal, co mohl, to samé Michal. Jsou to družstva, šesté místo v této konkurenci se počítá. Gratulace na stupně.

0 0
možnosti

Predikoval jsem fiasko, hlavně u mužů. Špatně, muži jeli i stříleli výborně, ženy zachraňovala Markéta, ale se 40 vteřinovou ztrátou to neměla lehké. Nevím, zda je 6. místo úspěch.;-(

0 9
možnosti

V40í88t 59H97r23a12d64i92l

7. 3. 2019 22:42

Viděl jste ten závod?

4 0
možnosti

Je třeba vzít v úvahu, že Veronika jela s těmi nejslabšími, navíc úvod štafety je hodně taktický... s tím asi trenéři počítali a proto ji nasadili. Veronika je bohužel letos tragická, to v průběhu potvrdila i názorem v ČT, že měla problém i v prvním kole, jestli závod vůbec dojede... medaile byla daleko. I ostatní mají problém s během - samozřejmě kromě Markéty - tak výsledek je hodně dobrý.

Můj tip - Markéta udělá medaili, možná nebude - že by i více - a možná může být i zl...!

1 13
možnosti

Vedoucí závodnice světového poháru je nejslabší z týmu? Mimochodem z prvních štafet v cíli kromě Rusky jsou všechny ve SP lepší než Veronika.

A k tomu názoru v ČT taky říkala, že po první střelbě se rozjela, zabojovala a vytáhla štafetu o 11 míst.

8 0
možnosti

Při střelbě 0+3 je 6. místo málo

1 8
možnosti
Foto

A co je na tom špatně? (Otázka míří na mínusáře.)

Střelbu jsme měli nejlepší, čili zůstává faktem, že jsme byli pomalejší.

2 2
možnosti

H28o97n76z43a 31M88á52z81a

7. 3. 2019 20:00

Začátek docela hrůza, konec horší běh, ovšem výsledek velmi přijatelný, samozřejmě díky Markétě a Ondrovi! Pokud dál půjde tak dobře střelba, můžeme se těšit na velice dobré výsledky v individuálu!R^R^R^

5 0
možnosti

Verča lapala po dechu už před první střelbou...

1 4
možnosti

To je fakt. A to jsem ji tlačil očima po trati... Moc jí fandím a věřím, že se ještě zlepší. Je velice sympatické jak se s tím celosezónním problémem snaží bojovat.

0 0
možnosti