Diskuze

Zlatá máma. Biatlonistka Kuzminová ve slovenských barvách opět vítězí

Copak nevystřelí? Slovenská biatlonistka Anastázia Kuzminová stála při třetí položce na střelnici v Hochfilzenu a čekala. Až po deseti vteřinách konečně vypálila pátou ránu - a zasáhla i pátý terč.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Slovenské reprezentaci tuto výbornou sportovkyni moc přeju. A když jsou její úspěchy ještě na úkor reprezentace ruské, tím lépe :-P

5 0
možnosti
MB

Nevíte někdo, proč Kuzminová nikdy nemá stejnou kombinézu, jako ostatní Slovenky? Je jediná z celého SP. A přitom Slováci mají letos krásnou a Nastja má pokaždé takovou ošklivou, tmavou..

0 0
možnosti
PH

Řekla bych, že to bude věcí smluv se svazem (připravuje se mimo) a se sponzory.

2 0
možnosti
JZ

Nasťa berie biatlon, obrazne povedané, ako prilepšenie k materstvu. Neolympijské sezóny nejde na 100%, je to proste mamina. Ale v každé 4 roky sa zakúsne a ide nadoraz a zatiaľ jej to vychádzalo. Zlato z OH by určite nevymenila, ani za 100 víťazstiev v SP.

5 0
možnosti
LP

L22i56b93o75r 43P25o25r52d39a

12. 12. 2017 9:17

Fakt dobrá. R^R^ Fandím jí, i když tady se to moc nenosí fandit ruským nebo bývalým ruským repre.

4 2
možnosti
PH

Já jí taky fandím, ale to rýpnutí bylo asi zbytečné. Ona s Ruskem nemá už hodně dlouho nic moc společného, tudíž ani s jejich státním dopingem.

9 0
možnosti
PH

Myslím, že i ze třetí olympiády bude mít medaili. Vždy má skvělou formu v olympijských sezónách, a to je umění toto načasovat.

Je to neuvěřitelné, že takovou dlouhou dobu si udržuje skvělou výkonnost. Já jí určitě budu v Korei držet palce.

11 1
možnosti
MK

jakou skvělou výkonnost..., vždyť to má pořád nahoru, dolů. Skvělou výkonnost si udržují jiné biatlonistky, kdo to sleduje, ví které

2 1
možnosti