Diskuze

LaVine předvedl střelecký unikát, Satoranský asistoval, ale Chicago prohrálo

Jako teprve třetí basketbalista za posledních dvacet let nastřílel Zach LaVine v NBA jen za první poločas aspoň 39 bodů. Nakonec se zastavil na padesátce, Nikola Vučevič přidal 25 bodů, jenže Chicago stejně prohrálo - v Atlantě podlehlo 108:120. Tomáš Satoranský v dresu Bulls za víc než 33 minut na hřišti zaznamenal 10 asistencí, ale ani jednou neskóroval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

M27i38c41h30a49l 65M31a11c27h

10. 4. 2021 12:45

Třeba Toronto hraje kvůli Covidu s týmem na pomezí Béčka a Juniorky, ale ty kluci makaj do poslední vteřiny. Lavine NE, bohužel celé Chicago včera

0 0
možnosti
MM

M26i38c54h20a81l 42M50a40c93h

10. 4. 2021 12:43

Hlavně ale to Lavin to celé nakonec zazdil, je to strašnej machýrek. Do konce 2q mu ta střelba z nesmyslných pozic vycházela a občas i někomu přihrál. V 3q už to bylo horší, a tak začal být frustrován. Celou 4q pak Lavin byl naprosto tragický, míč nedal z ruky a střílel ze všeho a vedle. Navíc naprosto nebránil. Podařilo se mu tím znechutit tým a ten v 4q naprosto přestal i rotovat . Srocovali se na 1/3 pole. Saty marně ukazoval točte se. Zase jsem se jednou díval na celý zápas a bohužel.

0 0
možnosti

Jasně, v poločase Bulls vedou proto, že se LaVine zbláznil. Ve třetí čtvrtině LaVine zvedne 3 střely, z nich dvě dá, k nim jedna šestky, dvě asistence, musí nahánět Younga kolem clon, Bulls prohrají čtvrtinu 18:33 a je to jeho chyba...Jo konec, pokazil, ale šílet začal až za stavu -6 a s tím, co předvedl během zápasu, měli Bulls dávno vést o 15. A to už Saty mohl "ukazovat točte se" tak akorát z lavičky, na které seděl.

1 1
možnosti
JH

12 bodů... To měl být Satyho střelecký přínos... Pak by neprohrali...

0 0
možnosti
JS

oprava titulku: LaVine i Satoranský předvedli střelecký unikát:-P

9 0
možnosti
AM

První poločas byli Bulls v pohodě, ale v 4Q se nepochopitelně zlomili.

0 0
možnosti
VK

Zápas jsem neviděl, soudím podle box score. Minule tu někdo psal, že LaVine hrál pro tým, měl asistence atd. a jak dlouho mu to vydrží. Proti TOR paráda (byť Toronto bez opor), proti ATL katastrofa - z 16 šel na 31 střel, vzal střely Williamsovi, Youngovi, Theisovi i Markanenovi - šli z 37 na 14 střel dohromady (+ Brown 5 střel), z 54b. na 22b. (vč.Browna). Možná taktika ATL, nechat LaVina, nevím. Ale takový basket snad nemůže bavit, běhat nahoru dolů a dělat kompars...

6 1
možnosti

Tímhle stylem byl Kobe Bryant nejhorší spoluhráč všech dob a Michael Jordan v těsné blízkosti za ním. 31 střel z 86, 50 bodů ze 108. Obvykle na to jeho předržování míče a výběr střel nedávám, ale v první půlce jel jak automat, spousta toho byl catch and shoot, ve druhé půlce to bylo horší, tak Bulls dojeli na neschopnost kohokoliv cokoli vy myslet. Williams, Young, Markkanen měli problém se vůbec uvolnit pro balón, natož vystřelit. V podstatě ve druhé půlce kromě LaVina s Vučevičem v útoku něco vymyslel jen White, jenže v obraně je i z toho jeho výrazu patrné, že se každou chvíli rozbrečí, protože se cítí ztracený v lese a absolutně neví, co má dělat.

2 0
možnosti

Satyho střelba teda dost tragická, ale minimálně ze statistik mi přijde, že fakt dobře hrál jen LaVine a Vučevič. White třeba taky nic moc střelba.

3 0
možnosti
JG

Celkově fanoušci už nemohou Cobyho vystat. Samozřejmě jsou i tací co bráni, ale většina má negativní názor.

Přesně píší o tom, ze Sato měl sice “off night” ve střelbě, ale tvořil, nahrával a hlavně dobře bránil. Což poslední zmíněna věc je jeho velká síla i v porovnání s lepšími PG v lize.

Coby pokud nemá svůj den a nepadá mu tam vše, tak je ve hře k ničemu bohužel. To same Laurin

1 0
možnosti
LV

L20u77d28ě77k 80V75i63n48č

10. 4. 2021 7:03

Zajimave utkani GS vs. Was. Pro mne neuveritelna situace jak Beal dokrocil (srovnal nohy) pri posledni strele ze hry. Kdy vyskrabl mic z autu, branen WIgginsem dokrocil tak, ze nechapu jak to mohly kotniky vydrzet. Je to videt pouze na opakovacce z kamery na kosi. Kolena u sebe a levy kotnik uplne mimo osu koncetiny.

1 0
možnosti
AM

Bealovi to moc nepadalo, koncovka ale super. Curry musí mít z těch dřev okolo sebe těžkou hlavu.

1 0
možnosti