Diskuze

Vedení NBA odložilo začátek tréninkových kempů i přípravné zápasy

Začátek basketbalové NBA je stále v nedohlednu. Kvůli neúspěšným jednáním hráčů a majitelů klubů o podobě nové kolektivní smlouvy odložilo vedení zámořské soutěže na neurčito začátek tréninkových kempů a zrušilo úvodních 43 přípravných zápasů naplánovaných před novou sezonou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

ghan-buri-ghan

24. 9. 2011 21:29
Vysvětlete mi někdo

jak je možný že si hráči rozdělovali 57 %? Já myslel že měli smlouvy, který jasně říkaly, kolik dostanou. A jestli je to 57 %, případně víc nebo míň ze zisku klubu přeci záleží na tom, jakej je ten zisk klubu, ne? Chápu že se dá udělat nějakej odhad CF, ale přeci to ovlivňuje mnoho faktorů, kolik klub vydělá.

0 0
možnosti
JP

paly74

25. 9. 2011 21:08
Re: Vysvětlete mi někdo

57% z prijmu, ne zisku to je velkej rozdil.

Ve smlouvach bylo jasne receno kolik dostanou, ale platovej strop se vsema vyjimkama, kazdorocni rust platovyho stropu a spatny smlouvy zpusobily, ze celkovy naklady na platy hracu dosahli tyhle hranice. Ted se majitele snazi tuhle castku snizit a to vyrazne - celkem pochopitelne :) a hraci o tom nechtej slyset, teda nechtej prijit o tolik kolik jim chtej ze smluv majitele vzit...celkem pochopitelne :))

navic smlouvy, ktere uzavreli se spoustou hracu majitele pred rokem dvema maj ted pachut toho, ze slo ciste jen o spekulaci s tim, ze jim nakonec stejne tolik nedaj:)

0 0
možnosti