Diskuze

Třináctý tým v basketbalové lize mužů? O divoké kartě se rozhodne v červnu

Dvanáct účastníků Národní basketbalové ligy je známo. O tom třináctém se ale teprve rozhodne. Držitel divoké karty bude vybrán 10. června na zasedání Výboru České basketbalové federace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čičo

27. 5. 2010 17:09
Sport ? ....

Profesionalismus jsou peníze !!!

0 0
možnosti
JJ

jordan23

27. 5. 2010 11:05
14 týmů :-))) pořádné blbost

14 týmů v NBL????? Po předkolu další nesmysl!!! Kdo to proboha bude hrát. Už teď hraje polovina hráčů z NBL jako pendli ve druhé lize. Kvantita na úkor kvality!!!

0 0
možnosti
I_M

Ivan _ Martinec

27. 5. 2010 17:01
Re: 14 týmů :-))) pořádné blbost

Polovina? Ve druhé lize? Můžete nějaké takové hráče vyjmenovat?

0 0
možnosti
S

svojda

26. 5. 2010 21:13
Kup si ligu !

Máš prachy? Tak si kup MNBL !  Kam až jsme to klesli, že i vedení tak inteligentního sportu jakým je basketbal se sníží ke kupčení s účastí v lize. Ještě chybí nějaký koňský handlíř a licitace o "divokou kartu" může začít.

Ale co můžeme očekávat od lidí, kteří nás denně přesvědčují, že vše jde koupit. Je to vždy jen otázka ceny. Dnes MNBL, v mnoha případech celý basketbalový tým, tam zase soudce, tady politik .....  Jsem jen zvědavý, kdo první přijde s tím, že si bude veřejně a bezostyšně kupovat hlasy voličů - ne za buřta a pivo, ale za prachy.

Pak se divme, že jsme na tom se státních rozpočtem jak jsme a jak i budem ať do dopadne jakkoli.

Kde je sportovní etika a morální povinnost nabídnout zdarma účast druhému finalistovi play off a když ten odmítne, tak vyřazeným semifinalistům?

0 0
možnosti
IM

Ivan_ Martinec

27. 5. 2010 8:26
Re: Kup si ligu !

Sport dnes není nic jiného, než byznys, kluby jsou v podstatě obchodní společnosti obchodující s hodnotou značky klubu. Vše okolo má jen zatraktivnit a tuto značku a učinit ji lépe obchodovatelnou. To je realita.

0 0
možnosti