Diskuze

Žabiny zapomněly útočit, Český pohár dostane zcela nového vítěze

Žabiny Brno na svůj nečekaný loňský triumf v Nilfisk Českém poháru basketbalistek nenavážou. V semifinále podlehly městským rivalkám z KP Brno 38:71, když vyhořely v útoku. Do finále se nepodívají ani favorizované hostitelky závěrečného turnaje z Nymburka, podlehly Hradci Králové 68:84. Ani jeden z finalistů tuto soutěž dosud nevyhrál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J89a68k11u10b 30Š57o71l62c

26. 2. 2018 10:38

Pro mě obě utkání překvapivá. Žabiny se dostávaly do formy a najednou nejsou schopné dát koš. Hradec před repre pauzou v krizi, Nymburk v pohodě a najednou vše jinak. Nymburk vyhraje, ale jak dopadne finále, to netuším.

0 0
možnosti
LV

L41u77d63ě80k 44V85i97n98č

25. 2. 2018 23:04

Hodnocení pana trenéra Průši moc nerozumím. Žabiny nedaly ani 40 bodů. Že by to bylo agresivitou soupeře? Já to vidím v totálně neproduktivních cizinkách a nedávné reprezentantky. Nebo další varianta - velmi nešťastný zápas, který jednou za čas, maximálně jednou za 20 let přijde. Třetí variantu, kterou bych panu Průšovi nabídl je, že po výletu do Karlových Varů si to zopakovali tentokráte do středočeského Nymburku.

KP velmi kvalitní a koncentrovaný výkon všech hráček.

Tak NEKOLEKTIVNÍ výkon jako předvedl Nymburk jsem snad ještě neviděl. Asi by to chtělo přikoupit nějakou zahraniční hráčku.

To, že jedna z hráček v den jednoho z vrcholů sezóny absolvuje ještě jiné utkání je vrchol amatérizmu.

Hradec ukázal, že trenérka strčí do kapsy skautováním , přípravou, stanovenou taktikou a velmi kvalitním koučováním do kapsy nejednoho mužského kolegu (nebo spíš všechny).

Lvice? Výborně připravené, eliminovaly přednosti Nymburku a především bojovaly, praly se a ještě jednou bojovaly. Opakování matka moudrosti, tak zmíním, že systematický koučing slavil úspěch proti nekoncentrovanému managementu.

Těším se na zítřek. Kompletní lvice jsou v lepším rozpoložení, byť KP ušetřilo dost sil. (mohlo ještě více).

V "Utkání útěchy" bude kontrastovat rozložení realizačních týmů. Žabiny mají na dvě hráčky jednoho "dospěláka" u Nymburku tvoří realizační tým Poslední Mohykáni.

0 0
možnosti