Diskuze

Basketbalisté porazili v přípravě na kvalifikaci MS tým Gruzie

Čeští basketbalisté v přípravném utkání v Praze porazili Gruzii 71:57 a naladili se pozitivně na závěr první fáze kvalifikace o postup na mistrovství světa. O výhře v pražské hale Královka rozhodli už v prvním poločase, kdy se jim dařilo v obraně i v útoku. Nejlepším hráčem byl se 16 body a 10 doskoky Jaromír Bohačík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Teda, jak už ty evropské ligy moc nesleduju, tak jestli je Shermadini jeden z nejlepších pivotů ve Španělsku, tak úroven musela jít celkem doháje :-/

0 0
možnosti
LV

L56u81d68ě45k 73V20i84n35č

23. 6. 2018 1:20

Zdá se mi to nebo se nám někdo snaží realitou naznačit, že ženská složka je výrazně méně podporovaná ze strany federace než mužská složka? RT u mužů na domácí akci 3x početnější než RT žen. Složení vlastního družstva 9 hráček oproti 15 hráčům rozcvičujícím se před utkáním. (zajímavá specialita připomínající minibasketbal). Přitom ženská složka je v tomto tisíciletí zatím absolutně nejúspěšnější kolektivní sport po ledním hokeji.

Co je s Tomášem Kyzlinkem? Opravdu musí být kapitán dvanáctý hráč? (možná jedenáctý). Po několika článcích jsem byl zvědavý na Ondru Balvína. Opět bych málem naletěl, kdyby byla v souvislosti s ním vyřčena kacířská myšlenka NBA. Myslím, že téma Ondry může zůstat u zvýšené četnosti letů z Kanárských ostrovů.

0 0
možnosti
MO

Bohužel, je to tak. Úspěchy ženského basketu jsou dlouhodobě nedoceňované nejen po mediální stránce

0 0
možnosti
MT

Já věděl, že to jméno je mně povědomé ;-D:-P

0 0
možnosti