Diskuze

Nymburk se chystá na duel s Turowem

Basketbalisté Nymburka se chystají na utkání play-off v poháru ULEB proti polskému PGE Turow Zgorzelec. Po historickém postupu hráči cítí, že mohou dosáhnout i více. Všichni si ale uvědomují, že proti nim bude stát mimořádně silný protivník. Trenér Katzurin upozorňuje především na soupeřovu výbornou obranu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vince12

19. 2. 2008 13:52
TurowXNymburk
Je mozny to samozrejme takle napsat nevim co to tam ten floris mele. Je to urcite lepsi nez napsat CEZXTurow. Kdyby slo o tuhle "rovnost jmen" tak by to muselo byt: Nymburk: Zhorelec CEZ: PGE ???: Turow Turow je nazev tymu kterej Nymburk v podstate nema, je to neco jako kondori Liberec. Takze napis Kondori:Nymburk spatnej neni
0 0
možnosti

Vince12

19. 2. 2008 13:53
Re: TurowXNymburk
Takze tvrzeni, ze dyz hraje nymburk, tak proti nemu je zhorelec, to je pravda, ale v tom pridpade proti Turowu neni cez! Ten je proti PGE.
0 0
možnosti

floriš

19. 2. 2008 8:56
No, koukám...
že jsem ze sebe udělal pěkného blbce - dobře mi tak _:)_
0 0
možnosti

BorisT

18. 2. 2008 19:37
Podcenění
Přeji Nymburku postup, ale bojím se, že svého soupeře podcení. Všeobecně se Turow Zhořelec považuje za nejlehčího možného soupeře, ale slabý tým to určitě není. Ostrow Wielkopolski hrál v poháru proti NJ výborný basket, myslím, že by se Nymburk proti nim dost nadřel, jestli by vůbec vyhrál. A Turow by měl být oproti Ostrowu o dost lepší. A radovat se z domácího prostředí v Liberci je komické. Jak znám Poláky, čeká Nymburk v Liberci pěkně divoká a nenávistná atmosféra
0 0
možnosti

marso

18. 2. 2008 21:32
Re: Podcenění
Borisi neboj, nikdo poláky nepodcení, moc dobře jsou si hráči vědomi kvalit soupeře. to že je to"relativně" slabší soupeř, píšou jen noviny... a o atmosféře v hledišti nám to je taky jasný, že v Liberci bude rachot. ono i v pradubicích bude problém polské fandy překřičet, museli by se k nám (fanclub) přidat i ostatní "diváci" a pak teprve bude znát kdo má převahu... ps: doufám a věřím, že každý divák zítra v Pardubicích pomůže k vítězství Nymburka. děkuji předem..
0 0
možnosti

floriš

18. 2. 2008 13:40
Je to nějaké úchylné,...
označovat jeden tým názvem působiště a druhý jménem sponzora, zejména když tým ze Zhořelce není ve všeobecném povědomí... Mohu přiznat jedinečnost a poměrně širokou znalost Benettonu, Efesu Pilsen, Gambrinusu...ale určitě ne nějakým konjunkturálním polským nýmandům. Pozor - nevyjadřuji se k ničemu jinému, než k všeobecné znalosti jména sponzora. Pokud tedy bude hrát NYMBURK, pak proti němu ZGORZELEC. A jestli je to pro pana redaktora složité pochopit, usnadním mu práci a může proti sobě postavit TUROW a ČEZ - ono to ale kromě pár stovek zasvěcených pak už nikoho nebude zajímat.
0 0
možnosti