Diskuze

Nymburk protestuje proti neuznanému koši

Vedení basketbalistů Nymburka se rozhodlo u šéfů ULEB Cupu protestovat proti tomu, že jim rozhodčí v závěru odvety prvního kola play-off se Zhořelcem upřeli technický koš. Tím je v úterý připravili o vyrovnání a možnost hrát prodloužení. I když šance asi nejsou moc velké, ve hře je opakování zápasu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ival

29. 2. 2008 10:48
Amatérský přístup
to marso:
Tak jsem si na Tvoje doporučení přečetla stránky Nymburka a jeno mě to utvrdilo o naprosto amatérském přístupu realizačního týmu. Kapitán a trenér mají při utkání jiné starosti ale asistent a další členové realizačního týmu mohli celou hodinu obvolávat všechny možné instance a získávat informace. Kapitán se vůbec nemusí dohadovat s rozhodčími a rozptylovat se zda to tak bylo či nebylo. Prostě jen podepíše zápis bez ohledu na to, jaký mají názor rozhodčí a komisař a realizační tým napíše v angličtině větu "protestujeme proti neuznáni koše v poslední minutě a požadujeme opakování zápasu". Zaplatí se poplatek a je to. Když to umíš, je to jednoduché, když to neumíš promarnil jsi velkou šanci pro klub a Český basketbal. Je to opravdu škoda, tým si takový konec soutěže nezasloužil! Všichni jsme mu fandili a budeme fandit i dále!
0 0
možnosti

Ival

28. 2. 2008 12:36
Odpovědnost!
Nikdo nic nevyčítá hráčům. Odvedli maximum. Klub má ale svůj realizační tým a ten má právě zajišťovat tyto mimořádné události!!! To je jeho parketa a tu prostě nezvládl.
Stačí si jen přečíst pravidla basketbalu, kde je vše popsáno tak, aby to pochopil každý. Pravidla jsou k dispozici na sekretariátu ČBF a každý si je může koupit a měli by si je koupit především funkcionáři.
Jedna perlička. Pravidla zveřejněná na webu České asociace basketbalových rozhodčích jsou již dva roky neplatné.
0 0
možnosti

marso

28. 2. 2008 13:45
Re: Odpovědnost!
asi jsi nic nepochopila... věř tomu, že pravidla nymburský realizační tým zná dobře, jen na té palubovce nemá u lavičky kameru aby si mohl hned přetočit každý sporný moment a na konci zápasu podávat protest proti všem sporným momentům... proto ten protest podali až po shlédnutí videa a záznamu z televize...  když "sokol" reklamuje zatahání za sítku, tak rozhodčí nekompromisně dává najevo, že zápas skončil...  nikdo z lidí v hale neměl možnost vidět, čí ruce byly v obroučce  ačí tahaly za sítku... ty jsi seděla u telky a vše viděla několikrát a zpomaleně, proto si příště odpust tvé neoprávněné kritiky.. ps: občas se podívej jestli nemáš máslo na hlavě ty...
0 0
možnosti

marso

27. 2. 2008 21:28
samej chytrej tady
koukám jak jste najednou všichni chytří, každej z vás tady ví, co měl nymburk( nebo realizační tým) udělat. myslíte si, že na té palubovce si byli tak jistý, že to zatahání za sítku bylo evidentní?? to jste viděli vy, u televize, ale my v hale, jsme viděli plno rukou, které v tu chvíli byli u obroučky, komu patřili, nemohl vidět ani trenér Katzurin, ani vedoucí mužstva, a nemají možnost se poodívat na video a opakované záběry...  Prostě se rozhodli že zkusí protest po shlédnutí inkriminovaného okamžiku a basta fidli.. Poděkujme jim za skvělé představení v první účasti v ULEBU a nechte si ty urážky pro někoho jiného. Hráči dřeli a zaslouží si absolutorium, soupeř jim víc nedovolil, tak to bylo a nic na tom nezmění vaše "chytré" názory. 
0 0
možnosti

RumFighter

28. 2. 2008 4:42
Re: samej chytrej tady
 prakticky">http://imgs.idnes.cz/diskuse/rukaon.gif'> prakticky to samé jsem chtěl napsat taky, ale pak jsem si řekl, že je to ztráta času. Podle úrovně některých kritiků si říkám, jestli on se Rejžek neklonuje
0 0
možnosti

Vince12

27. 2. 2008 20:32
Protest
Hned u televize sem vylit z gauce jak je to mozny ze Nymburk proste odesel a konec. Zadny protesty, hadky, nic. Proste svesili hlavy, prohrali sme, nashledanou. To snad ne, a myslim ze na tom nese urcitou vinu i pan Kacurin pripadne kapitan, nejen realizacni tym. Spousta spickovych Euroligovych koucu by po tomhle udelalo uz v hale takovej kraval ze by ty rozhodci zdrhali do sprch. Samozrejme ze je to trochu i o jmenu, ale myslim ze trener a kapitan jsou v moci a meli se toho ujmout. Tohle uz je pozdni reseni bez sance na uspech.
0 0
možnosti

Majklos23

27. 2. 2008 20:38
Re: Protest
tak pod tohle bych se podepsal ( to jsou věci, co Vinci  ">http://imgs.idnes.cz/diskuse/smile0.gif'> ;) Prostě to posrali už včera a dneska jim to došlo, ale to už je trochu pozdě.
0 0
možnosti

Blbec z Xenemunde

27. 2. 2008 19:18
.
ty nymburské voly si ukázkově povodili na jejich prakticky domácí půdě i rozhodčí - to je ale plebs  ">http://imgs.idnes.cz/diskuse/smile0.gif'> ;
0 0
možnosti

marso

27. 2. 2008 21:29
Re: .
ty jsi fakt blbec.. a nech si na to vydat papír... třeba na veřejných záchodcích na hlavním nádraží v Praze, tam ho mají dost, stojí 5,- kč
0 0
možnosti

Ival

27. 2. 2008 19:09
Profesionalita
Právě ve vypjatých situacích se projevuje profesionalita realizačního týmu. Tým má kapitána, vedoucího týmu, tiskového mluvčího a nikdo z nich neví, jak se podává námitka při utkání. Ať mi "profesionálové" z Nymburka prominou, ale to je podle mne amatérismus nejhrubšího zrna!  Fandila jsem Nymburku a je škoda, že to prostě nezvládli!
0 0
možnosti

tezkorict

27. 2. 2008 20:25
Re: Profesionalita
Tak kapitána bych rozhodně nepasoval do realizačního týmu. Nicméně je pravda, že kapitán v basketu by měl znát tuto svoji možnost podání námitky. Na druhou stranu je zas často zbytečné něco takového dělat (alespoň zatím to tak u nás je...), a proto to naši kapitáni moc často neví nebo si to neuvědomí... Po pravdě řečeno si myslím, že to zavadění o síťku nebylo takové, aby ovlivnilo střelu, tím pádem to bylo nejspíš správně posouzeno. Hlavně ale řešili ten faul a přemýšleli, proč nevyužili takové příležitosti na otočení zápasu, jaké jim Zhořelec nabídl svými těžkými neproměněnými trojkovými pokusy v závěru. Chápu jejich frustraci a zklamání, ale souhlasím, že měli bojovat o něco déle...
0 0
možnosti

Majklos23

27. 2. 2008 18:47
:-(
Bohužel konec článku přesně potvrdil to co jsem už psal včera. Sklopili hlavu a odešli, místo toho aby pořádně zatlačili na rozhodčí. Vždyť to byl o zápas o všechno !!!
0 0
možnosti