Diskuze

Dva Moravané z Bronxu: Je skvělé, že o nás má reprezentační kouč zájem

Na amerických univerzitách právě působí sedmnáct českých basketbalistů, jen sedm z nich však nastupuje pravidelně v NCAA. A dva z nich David Pekárek a Prokop Slanina jsou dokonce spoluhráči ve Fordhamu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slaninovy statistiky vypadají hodně zajímavě. Jen je tady ta záležitost, že kluci hrají za nejslabší tým velmi špatné konference.

0 0
možnosti
LV

L83u72d79ě48k 48V51i77n50č

6. 3. 2018 11:34

Nevím jestli dostávají čeští hráči tolik nabídek stipendií, aby si mohli vybírat. To,že hrají za horší univerzitu může být výhodou a určitě to nesnižuje úroveň jejich schopností a dovedností.

Při výběru nebyl basketbal určitě jediným kritériem výběru a to, že jsou prakticky v NY je rovněž zajímavá výhoda.

0 0
možnosti
MO

Je skvělé, že se Ginzburg přijel podívat :-) Jen si udělal výlet do USA za peníze federace. Jaká je realita se můžeme dozvědět od Bujnocha: https://opavsky.denik.cz/ostatni_region/vaclav-bujnoch-reprezentace-je-pro-me-velkym-povzbuzenim-20180228.html

Trenér Ginzburg se vám osobně hodně věnoval?

Pár vět se mnou prohodil, ale musím přiznat, že jeho přístup mě zklamal. Čekal jsem, že mě pozdraví, přivítá, tohle ale vůbec neproběhlo. V podstatě si se mnou nepodal ani ruku, v tom to bylo zvláštní.

Před týdnem jsem četl rozhovor s Ginzburgem, který tvrdil jak mladým věnuje extra péči. Asi si jí představuje každý jinak. Doufám, že se pochlapí i ostatní, přestanou se bát o své místo v repre a promluví o podivných poměrech, které v národním týmu panují.

Zdroj: https://opavsky.denik.cz/ostatni_region/vaclav-bujnoch-reprezentace-je-pro-me-velkym-povzbuzenim-20180228.html

3 1
možnosti
TF

Miloši, Vaše averze vůči RG je všeobecně známá, ale objektivně článek pouze říká, že Izraelec je tzv. studený čumák, což si už asi všiml úplně každý, kdo ho viděl koučovat. Podotýkám, že ani já ho nemusím a myslím, že by si naše repre zasloužila někoho lepšího. Ok?:-)

0 0
možnosti