Diskuze

Phoenix slaví postup do semifinále NBA, Milwaukee srovnalo sérii s Brooklynem

Basketbalisté Phoenixu bez jediné porážky vyřadili Denver a zahrají si semifinále NBA. V nedělním čtvrtém duelu 2. kola play off zvítězili Suns na hřišti Nuggets 125:118 zejména díky 37 bodům rozehrávače Chrise Paula, který si vytvořil osobní maximum v zápasech vyřazovací části. Série mezi Milwaukee a Brooklynem naopak slibuje drama, jelikož Bucks doma uspěli i podruhé a po výhře 107:96 srovnali na 2:2 na zápasy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Stačil by flagrant 1, rozhodčí zase nejdůležitější. U Jokiče jasná frustrace ze stylu pískání - velký toho snese mnohem víc. David Griffin z NOP podobně popsal (ne)pískání zákroků na Ziona a dostal flastr.

0 0
možnosti
AS

Jako pro me je Phoenix se zdracym Paulem asi nejvetsi favorit na titul. R^

0 0
možnosti
AM

Včera to KD nepadalo za 3, spíš mu padal míč z ruky. Nets věřím pořád víc než Bucks. Ale musí se víc kousnout.

0 0
možnosti
JS

Tak ten 3. spil nakonec dost mrzi. Janis se prejmenoval na Zazu s jsme v problemech, protoze pokud nebude Kyrie ani Harden tak tezko vyhrajeme. Navic teda v tomhle kontaktnim basketu.

Intenzita k PO patri, prijde mi teda, ze to celkem dost pousti, ale obcas teda na obe strany a evidentne tohle vyhovuje min nam. Tak musime doufat, ze jedna ze dvou nohou, bude pro zbytek serie pouzitelna, ac uz vousace, nebo Kyrieho

0 4
možnosti
OP

Jakože to Janis udělal schválně, tak jak to zkoušel KD na Tatuma?

0 0
možnosti
AM

Brooklyn si sám navařil problémy sestavením 3 superhvězd a zbytkem podavačů míče. Teď jsou 2 hvězdy zraněné a neví co hrát. Jinak Milwaukee zvolilo tvrdší hru, asi jedinou možnost, jak Brooklyn zastavit. Tucker "má pěnu u pusy".

Phoenix je v obrovském laufu a podle mne CP3 hodně zpochybnil MVP ocenění Jokiče.

1 0
možnosti
JS

problem je, ze Joe nic moc nehraje, obecne v tomhle tvrdym systemu, ten prispevek zbytku tymu neni moc velkej. Ale tak v podstate kazdej tym kdyz by prisel v tehle fazi o 2 hvezdy tak je v riti. roi nazdarkum se uz nehraje

0 0
možnosti
MT

Že takhle zaříznou MVP ligy, to bych nečekal... možná v době bez videa...

2 0
možnosti
AM

Správné vyloučení, spíš znehodnotil MVP ocenění. Sám je ukřivděný po každém mírném kontaktu a teď se rozběhl jak smyslů zbavený.

0 7
možnosti