Diskuze

Na těžký dvojboj ve světové kvalifikaci dostal pozvánku i Veselý

V širší nominaci basketbalistů na další dva zápasy kvalifikace o mistrovství světa jsou všechny opory. Trenér Ronen Ginzburg mezi 24 hráčů, z nichž vybere finální dvanáctku, zařadil opět i Jana Veselého z Fenerbahce Istanbul, přestože účastníci Euroligy kvůli termínové kolizi stále nemohou reprezentovat bez souhlasu klubů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a94k58u77b 74Š44o34l91c

6. 2. 2018 13:54

Těžký dvojboj. Klidně z toho můžou být dvě porážky, zvlášť v Bulharsku to bude náročné. Do další fáze se počítají vzájemné výsledky s postupujícími nebo se všemi?

0 0
možnosti
TF

Řekl bych, že se počítají vzájemné výsledky pouze postupujících týmů, protože tento systém je v různých mezinárodních soutěžích FIBA poměrně často využívaný, ale je fakt, že z dostupných info. na FIBA nebo ČBF to jednoznačně nevyplývá .

0 0
možnosti
MK

Jasne, Vy jako velky fanousek basketbalu ( Obdrzal, Jantarovic,T.K.).....pripomente mi,kdy jste za ery RG v NBK nebo v reprezentaci NBK nebo repre pochvalil? Viteztvi s Partizanem, Kubani, Sevillou, Lokomotiv Kuban atd, repre s Chorvatskem a dalsimi - ty jsou samozrejmosti ze ano, zbytek tymu v Evrope jsou pro Vas povl a repre je musi porazet o 20 a kdyz je porazi, tak prece nebudete tleskat je to samozrejmost. Pane sportovni svet se vyrovnava nejen ve fotbale a chce to trochu sportovniho respektu. Kde jste byl s kritikou soucasneho NBK a jeho trenera, ktery nedavno pouze o bod porazil Opavu 91:90??? Je super videt jak se ve Zverinku v Temacu zabivate basketbalem v pracovni dobe..:) a tendencne utocite, to uz neni normalni...

1 1
možnosti
KI

No nevím jestli Opava hrála zrovna tento zápas, jestli nemyslíte Pardubky. Co tak pamatuji, tak Opava vyhrála nad Nymburkem v loňské sezóně jednou v play off a teď dostává celkem nářezy.

1 0
možnosti
MO

Těžký dvojboj??????

Bulharsko a Island. Hmm.

Tak to jsme to pod současným vedením pěkně dopracovali, že už se obáváme i takových trpaslíků, které bychom měli porážet s prstem v nose i s C týmem.

Domnívám se, že Veselka by na takové zápasy ani letět nechtěl.

0 1
možnosti
TF

Dovolím si podotknout, že tady se jedná o sport a nikoli plán pětiletky.

0 0
možnosti