Diskuze

Bude mistr? Dojde k rozšíření? Liga basketbalistů se to dozví ve středu

Národní basketbalová liga by mohla ve středu poznat vítěze předčasně ukončené sezony. Nejvyšší soutěží se stejně jako dalšími domácími ligami, které poznamenala pandemie koronaviru, bude na svém zasedání zabývat výbor České basketbalové federace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozšíření je hloupost. Naopak, smysl by dávalo zeštíhlení. To co předvádí Brno, Hradec, Kolín a Ostrava, do nejvyšší soutěže nepatří. Bohužel, k výše jmenovaným je po příchodu pana Grepla nutné zařadit i Děčín, ale pevné věřím, že ten se po jeho odchodu ihned vrátí na pozice, na které patří. Těm čtyřem ale nic nepomůže

0 3
možnosti

Zdůvodnění ALK proč nedoporučila rozšíření je obtížné získat? Podle mne je to správné rozhodnutí akorát by důvody mohly být prezentovány.

1 1
možnosti

Je to správné? Co týmy z 1.ligy které se na to připravují, investují do toho celou sezónu? Rekneš jen "sorry máte smůlu"? Win-win je jedina varianta-rozšíření ligy

2 1
možnosti

"První liga basketbalistů by mohla ve středu poznat vítěze předčasně ukončené sezony. Nejvyšší soutěží se stejně jako dalšími domácími ligami..."

Jenže první liga není nejvyšší soutěží basketbalu. Tou je Kooperativa NBL.

0 0
možnosti