Kobe chce hrát

Indianopolis - Rozehrávač a opora Los Angeles Lakers Kobe Bryant (22 let, 200 cm), který se zranil v první čtvrtině druhého zápasu v Los Angeles a nemohl nastoupit ani k nedělnímu třetímu utkání v Indianě, které Lakers prohráli, si během úterního tréninku vyzkoušel mírnou zátěž zraněného kotníku a podle vlastních slov chce k dnešnímu čtvrtému utkání v Indianopolis nastoupit. "V kotníku mám spoustu síly," řekl včera ráno, "tak ho dnes trochu otestuji, zastřílím si pár střel a uvidím, jaké to bude. Už teď ale můžu říct, že je to lepší. Vlastně, mnohem lepší..." Na otázku, zda by mu něco mohlo zabránit, aby ve středu k utkání nastoupil, odpověděl: "Myslím, že ne."

Na jeho návrat se těší i kouč Phil Jackson a největší hvězda Lakers Shaquille O'Neal (28 let, 216 cm). "Ještě je brzy něco říkat," prohlásil dnes Jackson, "ale doufáme, že bude schopen hrát. A chce hrát, to vám můžu říci."

"Rozhodnutí je jen na něm," dodal O´Neal. "Jsem si jistý, že když to půjde alespoň na 85%, bude Kobe hrát, protože i na 85% pro náš tým může hodně udělat."


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž