Diskuze

Favorizované Frisco Brno doma podlehlo basketbalistkám VŠ Praha

Basketbalistky Frisco Brno překvapivě prohrály v lize na domácí palubovce s VŠ Praha 74:77 a klesly v tabulce za své přemožitelky. Svěřenkyně trenéra Petra Tremla postoupily po senzačním vítězství na druhé místo za obhájce titulu ZVVZ USK Praha. Brňanky jsou třetí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

asgard643

5. 10. 2011 23:50
Historická ostuda Brna

Před zahájením sezony rozšířené ŽBL žvanil Bobrovský něco o pražském přeboru,který prý nedokáže jeho tým ani potrápit.Jak je tedy možné,že česko-švédská reprezentace v dresu Brna posílená o hráčku WNBA nedokáže pražský přebor porazit o 60 bodů ? Ostatně respekt a úcta k soupeřům se v Brně nikdy nenosily,což dokazovala i záplava nabubřelých brněnských žvástů a jízlivých posměšků na adresu USK po sobotní "remíze".Tak teď se mají Žabáci i s "nejlepším trenérem planety" čím chlubit.Se divím,že tady pan krupka ještě nesrovnává počet reprezentantek Frisca a VŠ nebo valorizaci Stehlíkové.Také toto utkání dokládá,jak Bobr ve skutečnosti dává příležitost mladým hráčkám. Ani proti 9.týmu ŽBL nepustí na plac Šívrovou a Kašpárkovou,další jun.reprezentantka Sedláčková v tichosti odchází do SBŠ Ostrava.Z celkového pohledu sezony tento výsledek ještě nic neznamená,ale v historických zápisech a ročenkách se bude skvěle vyjímat.Třeba dalších 15 let...

0 0
možnosti
K

krupkafr

6. 10. 2011 0:24
Re: Historická ostuda Brna

No a o tom to právě je! Právě proto, že jste přeceňoval brněský celek před zápasem s USK. Tenhle zápas přesně ukázal slabotu a ubohost USK, který měl v sobotu vyhrát ,jak jsem psal před zápasem, určitě nejmíň o 30  a dát stovku. Já jsem tvrdil, že Brno každopádně není letos silné. A sílu VŠ ukáže další průběh ligy. Vidím to tak na průměr ,každopádně ne na medaili ,kam je pasují novináři.

0 0
možnosti
JM

mutantmutant

5. 10. 2011 23:26
stane se

... jedeme dál :-)

0 0
možnosti
KD

týnuška

5. 10. 2011 23:21
Snad to Žabinám pomůže

Občas je zdravé a poučné prohrát, proto doufám, že se Žabiny z toho poučí a chytnou se zpět ke své vítězné vlně.

Co se týče dneška, tak VŠ dokonale pokryly pivotky od Frisca. S Reisingerovou je VŠ úplně jiný tým.

0 0
možnosti