Diskuze

Čeští střelci měli pré. Peterka a spol. ničili i chorvatské basketbalisty

Čeští basketbalisté vyhráli v Pardubicích úvodní přípravný turnaj před zářijovým EuroBasketem, jehož jednu ze základních skupin budou hostit v pražské O2 areně. Po páteční výhře nad Bulharskem (93:60) porazili Chorvatsko 95:83. Nejlepším střelcem vítězů byl s 18 body Martin Peterka, který všechny body zaznamenal z trojkových pokusů. Za Chorvaty dal 21 bodů Jaleen Smith.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Vcelku zajímavé, že jsme porazili Chorvaty, v druhém poločase jsme hráli opravdu kvalitní basket, ale tady jsou 4 příspěvky? Kdyby to byl průšvih, už jich je tady 80 :-)

Myslím, že malá pochvala určitě potěší. Především střelba z dálky pak Chorvaty pěkně deptala. Jen škoda, těšil jsem se na souboj Zubac vs. Balvín. Tak snad někdy příště příští měsíc.

2 0
možnosti
JN

Pokaždé to takto padat nebude, ale na ME se moc těším. Pokud by se nedostali MS ,tak možná poslední večírek této generace

. Porazit Chorvaty i v přípravě není samozřejmost.

4 0
možnosti
RP

já to teda nečekal...ale to ani Chorvati...nevypadalo to tak, ale jak to začalo padat tak super. Vždy taková střelnice nebude, takže na obraně to chce zamakat a ono to půjde.

0 0
možnosti
KI

Tak v druhé půli byli Chorvati nedůstojným soupeřem. Naši solidní výkon (obrana slabší) ale Chorvati druhá půle děs, Šarič z pod koše s tím by se neuplatnil ani v NBL.

0 0
možnosti
PK

Trestné hody dost tragédie...

0 0
možnosti