Diskuze

Blahůšková chce hrát za Vigo, Brno je proti

Dres Viga chce obléknout nejlepší hráčka nedávného ME basketbalistek Lucie Blahůšková i navzdory tomu, že má stále platnou smlouvu v brněnském Gambrinusu JME. Už týden ve Španělsku trénuje a neraguje na výzvy manažera mistrovského týmu Jiřího Hamzy, aby se zapojila do přípravy v Brně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bernardyn

16. 10. 2003 12:46
lll
0 0
možnosti

bernardyn

16. 10. 2003 12:02
kk
0 0
možnosti

bernardyn

16. 10. 2003 11:55
Lucko, držím palce
Věřím, že Lucka bude po právu hrát ve Vigu. Všichni basketbaloví odborníci v Evropě věděli, že Blahůšková je jedna z nejlepších hráček v Evropě jenom v Brně to asi nevěděli nebo věděli, ale pořád jí Hamza s Bobrovským házeli klacky pod nohy a dělají to stále. Pan Hamza se tváří jako slušný člověk, ale bude to asi pěknej podrazák. Snad ho časem prohlédne více kompetentních lidí kolem basketu.
Blahůšková bude po právu hrát ve Vigu, v kvalitní soutěži, kde první s osmým v tabulce klidně prohraje zápas a ne jako u nás, kde se Brno bálo půjčit Blahůškovou na hostování do USK Praha, aby proboha nebyla nějaká konkurence.
Blahůšková se bude asi muset smířit s tím,že na olympiádu, na které měla hlavní podíl nepojede. To jsou ty české specifika.
Reprzentace pojede do Atén akorát se zúčastnit, a potom snad vyhodí Hamzu s Bobrovským a začne u reprzentace koncepční práce s výhledem na mistrovství světa a olympiádu
0 0
možnosti

bernardyn

16. 10. 2003 11:39
Lucko, držím palce
 Pevně věřím,že Lucka bude hrát ve Vigu. Všude v Evropě basketbalový odborníci věděli, že je jedna z nejlepších hráček, jenom u nás ji Hamza s Bobrovským házeli klacky pod nohy a dělají to stále.
Hamza se chová jako slušný člověk, přitom je to pěkný podrazák, který nic nedodržuje.Zatím ho moc lidí neprohlédlo, ale čas vše ukáže. Blahůšková bude po právu hrát ve Vigu, ale asi již ne v reprzentaci.
  Jestli chceme uspět v Aténách, chce to výměnu trenéra a manažera. S Bobrovským a Hamzou v čele pojede reprzentace do Atén maximálně na pěkný výlet.
 
0 0
možnosti

rufu

15. 10. 2003 20:30
Re:
Tak Ty mě chceš trefit, jo? Hamza je vůl, ale Ty seš 2x takovej. Znám ju moc dobře, je to koza co není věrná klubu!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
možnosti

kecka.

16. 10. 2003 9:38
Re:
Nauč se pravopis, mluvit a vyjadřovat se věcně a pak se můžeme bavit ....
0 0
možnosti

kecka.

15. 10. 2003 20:15
Druhý pohled!!
Přečtěte si i tento článek, ať můžete hodnotit!!!!! http://www.deniksport.cz/clanek341302.htm" target="_blank" rel="nofollow">http://www.deniksport.cz/clanek341302.htm
0 0
možnosti

T.M.

15. 10. 2003 18:55
Je to škoda pro obě strany
Blahůšková asi bude hrát více ale v hoším týmu a slabší soutěži, Gambrinus zase Evropskou ligu nevyhraje. Nevím proč Hamza stále kupuje další a další hráčky, když vpostatě má V týmu základní pětku z ME. Chce to víc důvěry v naše maldé hráčky. Jediná opravdu kvalitní hráčka ze zahraničí (mimo Slovenska) za ty roky byla Loreta B., Stěpanovová byla slonice, což se potvrdilo na ME. Doufám, že Brazilka bude lepší. 
0 0
možnosti

Black Out

15. 10. 2003 14:24
útěk
Vážení, vážení, Žabiny sleduju co byly ještě druhý v lize za USK, který trénoval Šedivec. Tohle už tady bylo: Antoníková si vytrucovala Brazílii a když se s potupou vrátila do Evropy, tak tady dostala sodu a kdo dneska o ní ví?! Bogojevicova taky zdrhla a kdo o ní slyšel? Fakt je, že Blahůškovou teď udělal Bobr a po úspěšným ME z toho chce něco vytřískat. Je to nefér, ale když tady nechce hrát, tak ať jde. Argument, že by si nezahrála jsou nesmysl, Bobr vždycky stavěl tu, která hrála líp, nějaký kecy, že musí hrát posila z Brazílií je blbost - vždyť Bobr ten tým spoluvlastní!!! Kdo zná Evropsou ligu tak ví, že španělský kluby nikdy nic nehrály a Vigo? Kdo to je! Šak val, val di, di, di - sa ťa nikdo neprosí...
0 0
možnosti

raylen

16. 10. 2003 15:05
Re:
odkud jsi se vzal ty odborniku?O Blahuskove jsi neslysel za sedivky,kdyz ji trenoval,protoze byla mlada a noviny nepsali o zenskym basketu,jako nepisi ted.A jak muzes rict,ze Antonikova si neco vytrucovala?Ty mas zpravy jen z jedny strany a vubec netusis co se tady deje.O Bogojevicove posladny dobou nikdo neslysel snad jen proto,ze se vdala a ted se jmenuje jinak,ale na mistorstvi Evropy samozrejme byla a nehrala zadne druhe housle.A taky neni nic pravdy na tom,ze Blahuskovou udelal Bobr,on ji totiz dal jenom trochu mista ke hrani,ktere uz mela mit davno, a ona predvedla co v ni je uz od mala a taky nevim proc by mela  "hrat" Euroligu,kde si odehraje svych 8 min za zapas a ne jit do druzstva,kde to na ni bude stat!!!!Jo a taky kdo zna Spanelsky basket tak vi,zese jiz dlouhou dobu pohybu na Evropske urovni!!!
Tak si to jeste nech projit hlavou,nez zase napises takovy zvasty!!!Nazdar
0 0
možnosti

bosch

15. 10. 2003 8:51
odchod silou?
Jsou tu různý příspěvky. První, který píše proti Hamzovi a klubu a jiní, kteří odsuzují Blahůškovou. Tady není o čem diskutovat. Hamza je šéf a ať je jakýkoliv (neznám), vládne a ostatní jsou zaměstnanci a musí poslouchat - nebo nemusí podepisovat smlouvu. Blahůšková chce jít za lepším, ale odmítá respektovat dosavadní smlouvu. Po ME by asi hrála v základu, ale i kdyby ne... To mě dost zklamala. Takový odchod z Brna uškodí jí samé, protože se to s ní povleče dál, všichni to budou vědět a budou muset počítat s tím, že stejným způsobem může odejít i od nich.
0 0
možnosti

mike2

15. 10. 2003 10:30
Re: odchod silou?
Jenže tu vidím jeden problém: ačkoli se článek tváří jako objektivní shrnutí situace, ve skutečnosti je pouze shrnutím stanoviska jedné strany (brněnského klubu, tedy Jiřího Hamzy). Kdyby všechno bylo skutečně přesně tak, jak je napsáno v článku, ve Vigu by museli být slabomyslní, pokud by se odvolávali k FIBA, protože by neměli nejmenší šanci na úspěch. Takže ve skutečnosti to nejspíš bude malinko jinak a na výsledek bude potřeba počkat do 31. října.
0 0
možnosti

ples

15. 10. 2003 8:25
Česká nátura?
 Řekl bych, že se chová jako většina současných podnikatelů. No a co, že mám nějakou smlouvu. Mám lepší nabídku, tak tu starou hodím do koše. Argumentovat nějakým sezením na lavičce? Když bude hrát jako na ME, nemůže sedět. Když nebude sedět a bude hrát dobře, nabídky se jí jenom pohrnou.  Žeby ji stoupla sláva do hlavy? Bojí se tak moc konkurence? To jsou jenom spekulace. Ale její chování je jenom přiživuje. Copak vy byste mohli jít dělat jinam, když máte smlouvu se současným zaměstnavatelem?
0 0
možnosti

kecka.

15. 10. 2003 8:42
Re:
Nemůže to být tak, že zaměstnavatel nabídne zaměstnance za určitou částku a oni si plácnou. Ale poté co je tento zaměstnanec vyhodnocen jako nejlepší manažer, požaduje trojnásobek původní částky nebo dokonce víc? Toto mi připadá bližší současnému podnikatelskému stavu v naší republice.......
0 0
možnosti