Diskuze

Lakers se topí v krizi, ale Bryant tvrdí: Neodejdu, týmu zůstanu věrný

Čtyři zápasy, čtyři porážky. Jak bídně končili poslední ročník NBA, tak basketbalisté Los Angeles Lakers začali i novou sezonu. Navzdory tomu, že je v sestavě po dlouhém zranění superstar Kobe Bryant. Až se nabízí: Zůstane? Bude na sklonku kariéry přihlížet trápení klubu? „Nikdy mě nenapadlo, že bych odešel,“ uklidňuje Bryant fanoušky Lakers.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nojo, Kobe zase slušně (39 bodů), vyhráli PHX.

Spíš bych řekl že se trápí - a hodně - Lebron. Střelba 12/4, 3 ztráty a na place se spíš schovával. Blatt bude mít ještě hodně práce, pokud ji bude mít.

0 0
možnosti

Co se týče LeBrona - je začátek sezóny, tým je nesehraný, on se zlepší. Ale nemůžu si pomoci, když se na něj podívám, ta víc jak dvouměsíční dieta mu sice pomohla shodit kilogramy, ale brutálně ubrala na síle i na rychlosti. A jsem zvědavý, jak rychle se bude množit hlasy o tom, že je to jen kvůli toho, že přestal žrát HGH, na které letos NBA začíná dělat testy.

0 0
možnosti
PS

P98e60t55r 66S19l45o67v64á16k

4. 11. 2014 21:04

legenda, pre mna najlepsi basketbalista od dob MJ

1 0
možnosti
TK

Laker till I die! R^

0 0
možnosti

Ještě aby někam mizel za těch 23,5 mega, které by mu už nikdo jiný nedal.

2 0
možnosti
MK

no pozor, on stále na to má, byť platný v nejakom mančafte, čo chce titul, aj za tie prachy, ktoré si zaslúži..:-) Myslím si, že nikam nepôjde, a snááď Kupchakovi dojde, že má poslednú šancu vytvoriť z Lakers mančaft na titul. Bo po Bryantovom ukončení kariery, to bude lottery team tak na 10 rokov (nie že by teraz nebol..:-D )

0 0
možnosti
Foto

Clipers vládnou LA to musí být ponížení :-)

1 1
možnosti
ZP

I bleed purple and yellow...

4 0
možnosti