Diskuze

Ve finále NBA je srovnáno. Basketbalisté Golden State porazili Boston

Basketbalisté Golden State vyhráli na domácím hřišti druhý zápas finále play off NBA nad Bostonem 107:88 a po úvodní porážce vyrovnali stav série na 1:1. Nejlepším střelcem vítězů byl s 29 body Stephen Curry, jenž dal 14 bodů v klíčové třetí části utkání. Série se nyní přesune do Bostonu, kde jsou na programu další dva zápasy, ten první ze středy na čtvrtek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

BOS jako proti MIA, skoro vždy (kromě G6 SF) buď oni nebo jejich soupeř aspoň na jednu čtvrtinu úplně vypadnou z role (vlastně i G7 proti MIL). Jestli by to nechtělo nějaké psychology. Rád bych vyrovnané koncovky.

1 0
možnosti
FV

Dotaz do pléna: Když je mezi zápasy, jež se oba hrají na půdě soupeře, 3 dny, zůstává hostující tým ve městě soupeře anebo lítá tam a zpátky?

1 0
možnosti
MT

Letět zpátky přes celou Ameriku by byla pěkná blbost, ale nevím :-)

1 0
možnosti
AM

Boston po nadějném začátku sám posadil GS na koně zbytečnými ztrátami a ve 2.poločase zjistil, že pokaždé jim tam vše nespadne.

Nejslabší na hřišti Smart a Thompson.

0 0
možnosti
Foto

Empire strikes back!

0 0
možnosti

Na jednu stranu se Celtics povedlo urvat aspoň jednu výhru, na druhou dneska dostali solidní výprask. Horford, Brown a spol. budou muset předvést lepší výkony, Tatum na to sám stačit enbude.

0 0
možnosti
PF

P55e26t69r 66F15e67i19g22l

6. 6. 2022 9:54

Válec letošní plazoff hraje nahoru dolu...i série s MIL a MIA taková byla. Jen ty necky smázli (sorrka bjerndi) ;-);-D

0 0
možnosti