Diskuze

Češi se poprvé v historii ME družstev zachránili v elitní skupině

Čeští atleti se udrželi v superlize mistrovství Evropy družstev. V Lille skončili osmí. Vyhráli Němci, sestoupili Bělorusové a Nizozemci. Během nedělního programu zářili v českých barvách běžec Jakub Holuša a oštěpařka Barbora Špotáková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HU

Nevíte někdo, jak to dopadlo s tou Běloruskou, co na 100 m překážek ulila start stejně jako Polka, ale diskli jen Polku? Neviděla jsem to celé a uniklo mi, jestli byl nějaký protest nebo jí to protekčně prošlo.

0 0
možnosti
TB

Na americkém šampionátu dal Joe Kovacs 22,35m, přesto skončil druhý. Ryan Crouser 22,65m R^

1 0
možnosti
JV

Krásný výkon našich. Škoda, že přenos i atmosféra na stadionu neměl takové grády jako před dvěma lety. Jinak mě hodně pobavil Lukšů po doběhu ženské dvoustovky, kdy časomíra ukazovala vítězné Řekyni 20,07. "Fantastický čas, jestli bude potvrzen, bude se jednat o výrazné zlepšení osobního rekordu Řekyně."

5 0
možnosti
TB

Tak zase mě úplně nepobavil včera, když Wernera Günthöra označil za Němce. Nevím, zda se tedy neopravil, nekoukal jsem na celý přenos. Ale nebylo to dle mě přeřeknutí

2 0
možnosti
TB

Také mě velmi potěšil výkon Hrubé, snad se zase chytne a progres bude pokračovat. Mohla by se zase trochu přiblížit Vashti Cunningham, která je ještě o měsíc mladší. Celkově velmi dobré vystoupení a záchrana bych řekl na pohodu. Tedy trojskok chlapů je fakt žalostný

0 0
možnosti
JG

Vzdyt tam jel ten vykonostne horsi a jeste k tomu bez formy

0 0
možnosti
NJ

Hrubá je hrubá  ...skvělej výkon.

2 0
možnosti
MC

Kudlicka mizernej vykon, Maki rovnez. Partnerska dvojice se srazi navzajem, spatny zivotni styl.Sasinek- Maki. Byly to nadeje pro atletiku, zatim zabrzdene a progres chýba. Vybornej vykon Kuba Holusa na trojce. Jak jsem videl nabeh do posledniho kola, uz jsem jasal. 11 bodu a CR se v elitni skupine zachranila. Je to vskutku uspech pote co stale padala a postupovala. Druhy rok v evropske superlize uz stoji za to!

0 11
možnosti
NJ

Další snůška bezcenných keců...

6 0
možnosti

Zapomněli jste do článku napsat skvělé 3.místo štafety mužů...Měli velmi dobrý časR^

11 0
možnosti