Diskuze

Atletika bude mít nového prezidenta, v duelu s Bubkou je favoritem Coe

V době, kdy atletickým světem otřásají dopingové skandály, bude ve středu v Pekingu zvolen nový prezident Mezinárodní asociace atletických federací. V dějišti blížícího se mistrovství světa bude boj proti dopingu tématem číslo jedna, oba kandidáti Sebastian Coe a Sergej Bubka ho také slibují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Změna je potřebná. Oba kandidáti mají vysoké renomé jako bývalí sportovci, legendy. Oba jsou PR protřelí, zkušení politici. Snad Sir Sebastian je věrohodnější marka než Sergej Bubka, Ukrajina.

0 0
možnosti
JK

Sebastian Coe a Steve Ovett - to bejvávaly závody :-)

0 0
možnosti
JV

Třeba na OH v Moskvě - každý z nich po jedné zlaté a jedné další medaili (už nevím, který měl stříbro a který "jenom" bronz)..Tratě 800m a 1500m..

0 0
možnosti
PU

Tak já rozhodně hlasuji pro Seba (ovšem mne se ptát nebudou), je to fair-play borec, což se o Bubkovi říct nedá (prosadil změny pravidel ve skoku o tyči, které jdou jednoznačně proti skokanům - patrně ve snaze, aby jeho rekordy vydržely co nejdéle).

2 0
možnosti
ZS

Bubka mi přijde tak trochu jako populista. Teď je na stole aféra s dopingem, tak z toho udělám hlavní téma (trochu paradox u člověka, který prošel systémem přípravy sportovců v SSSR). Coe stojí podle mě víc nohama na zemi a jde mu víc o atletiku než o vlastní kult osobnosti.

4 0
možnosti

Já bych tam viděl raději Bubku...

1 2
možnosti