Ingredience
Postup
- Těsto rozválíme na plát asi 45 x 40 cm a rádýlkem rozkrájíme na 4 pruhy. Přeneseme na dva plechy vyložené pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 20 minut.
- V kastrůlku přivedeme k varu 2/3 mléka s cukrem. Ve zbylé třetině mléka rozmícháme pudinkový prášek, nalijeme do horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustý puding.
- Necháme ho vychladnout a přendáme do robotu. Přidáme na kousky nakrájené změklé máslo, rum a vyšleháme do hladkého krému.
- Jemný krém naplníme do cukrářského sáčku a naneseme na povrch dvou pruhů korpusu.
- Na povrch položíme zbylé dva pruhy korpusu.
- Potřeme džemem a uložíme do chladničky ztuhnout. Cukrovou polevu připravíme smícháním cukru s vodou a citronovou šťávou.
- Moučník vyndáme z chladničky, potřeme cukrovou polevou, nakrájíme na řezy a opět uložíme do chladničky.