Rychlé kokosky

2 hodnocení

Máte o Vánocích málo času na přípravu cukroví. Tyto kokosky zvládnete za pár minut a pouze ze dvou ingrediencí.

Obtížnost

Střední

Vaření 60 min

Ingredience

60 PORCE +

Postup

  1. Kondenzované mléko smícháme s kokosem a na plech vyložený pečicím papírem děláme lžičkou malé hromádky.
  2. Pečeme, spíše sušíme v troubě při 120 °C asi 40 minut, až kokosky zrůžoví. Pak je necháme vychladnout a opatrně odtrhneme z papíru. Pokud nejdou odtrhnout, papír lehce namočíme a necháme chvíli zvlhnout. Pak kokosky odloupneme.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    50 KCal

    2 %

    2 %

  • Energie

    211 KJ

    2 %

    2 %

  • Sacharidy

    4,1 g

    5 %

    4 %

  • Vláknina

    0,5 g

    2 %

    2 %

  • Bílkoviny

    0,8 g

    1 %

    1 %

  • Tuky

    3,3 g

    5 %

    5 %

  • nasycené

    0,4 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Tvarohový tunel

Naplňte tento dezert vaším oblíbeným ovocem.

Rebarborový páj

Hurá, rebarborová sezóna je tady.

Švédský cheesecake Ostkaka

Ochutnejte sladký dezert ze švédské kuchyně.

Malinovo-čokoládové dortíčky

Úspěchem tohoto dezertu je poctivě vychlazená čokoláda.

Brownies se semínky z granátového jablka

Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.