Rybízové pusinky slepované čokoládou

Pochutnejte si na pusinkách s rybízem a čokoládou.

Obtížnost

Střední

Vaření 90 min

Ingredience

25 PORCE +

Postup

  1. Bílky ušleháme do husté pěny, pak přidáme krupicový cukr a ušleháme do tuha. Vmícháme moučkový cukr a šleháme ve vodní lázni. Jakmile bude směs lesklá, přišleháme rybízový džem.
  2. Plech vyložíme pečicím papírem. Směs dáme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a na plech stříkáme malé pusinky. Pečeme při teplotě 100 °C asi 60 minut.
  3. Čokoládu nalámeme na kousky a rozpustíme ji ve vodní lázni. V kastrůlku mírně zahřejeme smetanu, vlijeme ji do čokolády a rozmícháme dohladka. Krémem slepujeme vždy dvě vychladlé pusinky k sobě.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    57 KCal

    3 %

    2 %

  • Energie

    237 KJ

    3 %

    2 %

  • Sacharidy

    9,9 g

    11 %

    10 %

  • Vláknina

    0,2 g

    1 %

    1 %

  • Bílkoviny

    0,5 g

    1 %

    1 %

  • Tuky

    1,6 g

    2 %

    2 %

  • nasycené

    1,0 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Žloutkové řezy

Tyto řezy jsou maličkou pracnější, ovšem výsledek je skutečně božský.

Pomerančové řezy

Máte chuť na tento tropický dezert? Tak neváhejte a připravte si ho.

Sušenkové řezy s pudinkem a malinami

S tímto moderním dezertem vždycky zabodujete.

Punčové řezy

Vyzkoušejte vylepšené punčové řezy, které chutnají ještě lépe než z cukrárny.

Závin z pivního těsta

Sladká náplň ve slaném těstě, dokonalá kombinace.