Grilovaný hermelín v těstíčku

Přemýšlíte, jak vylepšit vaši grilovačku? Připravte plněné hermelíny v těstíčku.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    868 KCal

    39 %

    36 %

  • Energie

    3631 KJ

    39 %

    36 %

  • Sacharidy

    47,1 g

    53 %

    47 %

  • Vláknina

    4,7 g

    16 %

    16 %

  • Bílkoviny

    33,1 g

    53 %

    49 %

  • Tuky

    60,2 g

    93 %

    86 %

  • nasycené

    23,7 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Těsto rozválíme na tenký plát a rozkrájíme na čtyři čtverce.
  2. Hermelíny rozpůlíme. Polovinu potřeme marmeládou a posypeme piniovými semínky nebo oříšky a opepříme. Přiklopíme druhou polovinou sýra a lehce přitiskneme.
  3. Naplněné hermelíny dobře zabalíme do těsta a položíme na rozpálený gril. Opečeme po obou stranách dozlatova. Ihned podáváme.
  4. Rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější kolečka. Opečeme je po obou stranách na grilu. Necháme je vychladnout a nakrájíme na kostičky.
  5. Petrželku omyjeme a nasekáme nahrubo. Rajčata osolíme, opepříme a zlehka promícháme s petrželovou natí.
Autor:

Podobné recepty

Ostrá kuřecí křídla

Pokud máte rádi pálivé, je tento recept přesně pro vás.

Svíčková s brusinkami

Uvařte si klasickou českou omáčku jako od maminky.

Králík s hořčičnou omáčkou

Upečte si králíka tentokrát jinak, s hořčičnou omáčkou chutná skvěle.

Telecí játra na víně

Skvělou přílohou k tomuto báječnému pokrmu je čerstvé pečivo.

Tvarohové placky

Rychlá večeře, která vám zachutná.