Diskuze

Vrchní soud snížil Lotyšům trest za ubití muže v autobusu na Smíchově

Vrchní soud v Praze snížil tresty pro dva Lotyše, kteří loni ubili pasažéra v autobuse na Zlíchově. Dvaačtyřicetiletý Olegs Lukjanovs a devětadvacetiletý Anton Maslaks si podle rozhodnutí odpykají osm let ve věznici s nejpřísnějším režimem. Podle soudu se dopustili těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

No ja teda vidim jednoznacne pokus o vrazdu, ten clovek se v tom miste vubec nemohl branit... Muselo jim byt jasne, ze ho muzou i zabit, zvlast pak ty udery lokty a to zadupnuti...

2 0
možnosti
EP

Jóóó, soudní MAFIE dostala obálčičku.

Za dva roky jim to snížej ještě jednou a do tří let sou venku.

Praha nebo Ústí nad Labem, je to jedno,

Berou, berou všichni.

;-)

1 0
možnosti
JF

VýsměchRv

Hlavně že třeba Nečesaného naše justice naháněla bez jediného relevatního důkazu několik let. Tady mají vše a dostanou naprosto směšný trest. Kdejaký podvodník dostane víc.

2 0
možnosti
PN

8 let za vraždu, no to potěš koště. Jak jinak nazvat, když už někdo leží bezvládně na zemi a někdo ho pořád bije do hlavy pěstí a loktem?? Možná by soudce rozhodl jinak, kdyby se to stalo jeho příbuzným... :-/

15 0
možnosti
RA

.... Podle jejich argumentace šlo o nutnou obranu, nanejvýš například o ublížení na zdraví z omluvitelné pohnutky ...8-o;-D;-D;-D

2 0
možnosti
PS

P20e43t83r 22S52o40k17o22l

2. 4. 2019 13:50

Příště to chce ostrou zbraň a rovnou mířit na hlavu, to dostanete jen podmínku a ne trest smrti hodnocený jako nepřiměřená sebeobrana.

1 0
možnosti
MB

A kolik by dostali, kdyby zavražděný byl bratrem někoho ze soudců?

0 0
možnosti
MK

kdyby takhle zmlátil psa ..

dostal by těch let hned 15 :-P

6 0
možnosti
JL

Maximálně tři roky, pokud zvíře uhyne, maximálně 5 let, pokud utýraných zvířat bylo větší množství. A co já vím, rozdávají se za týrání zvířat podmínky.

Ovšem 8 let za ubití člověka je výsměch spravedlnosti, oběti i pozůstalým. Kdyby těch osm let bylo alespoň v tvrdých podmínkách a ne v zamřížovaných all inclusive ubytovnách.

2 0
možnosti

Jindy špatný vtip, v ČR smutná každodenní realita. :-/

18 0
možnosti
VP

Asi ho zabili něžně, když dostali trest na spodní hranici... To je šílené, tady ty tresty Rv

26 0
možnosti