V domě v Čisovicích našli dva mrtvé, policisty patrně upozornil sám sebevrah

  • 13
Dva mrtvé lidi našli policisté v rodinném domě v Čisovicích na Praze-západ. Na případ upozornil dnes brzy ráno muž, který telefonoval na linku 158 a informoval o možné sebevraždě v domě v ulici Klínecká a zavěsil. Podle dosavadních zjištění jde o muže, který následně v domě patrně spáchal vraždu a sebevraždu.

Oznámení policisté přijali po šesté hodině ráno. Volající mluvil nejasně, několikrát opakoval konkrétní adresu na Praze-západ. Pak zmínil možné spáchání sebevraždy a zavěsil.

„Na místo byly okamžitě vyslány policejní hlídky k prověření oznámení, kdy byly současně instruovány o možném riziku použití zbraně, které byl podle evidencí volající držitelem,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policisté v rodinném domě našli sedmasedmdesátiletou ženu a osmdesátiletého muže bez známek života.

Zabil družku, dítě a pak i sebe. V Čakovicích střílel strážník městské policie

„Na místě pracují kriminalisté a kriminalističtí technici, kteří provádějí ohledání místa. Věc si přebírají krajští kriminalisté, kteří podle dosavadních zjištění a indicií budou tuto tragickou záležitost prověřovat pro možné podezření z vraždy a následné sebevraždy,“ dodala Suchánková.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz