Diskuze

Jiří Pospíšil končí v čele zastupitelů Spojených sil, v klubu zůstává

Zastupitelé koaličních Spojených sil pro Prahu (TOP 09 a STAN) odvolali z funkce předsedy zastupitelského klubu europoslance a šéfa pražské TOP 09 Jiřího Pospíšila. Důvodem je jeho časové zaneprázdnění. Podle Pospíšila je to zástupný důvod. Nahradí ho předseda magistrátního výboru pro dopravu Pavel Richter (TOP 09).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako ve sportu - nedáš dostaneš. Topka se holedbala že už se na neschopnost pirátů a levárny a nesmysly čižinského sluníček nemůže déle dívat a po krajských volbách udělají převrat na magoši, s tím že jeho maličkost bude primátor. Přestože krajské volby vyhrálo Ano a ODS byla druhá, žádná akce se nekonala a je ticho po pěšince. Takže odstřel.

0 0
možnosti
LV

L46e35o 53V69á87l60e85k

8. 5. 2021 15:47

Toho brontosaura by měli odvolat ze všech funkcí a izolovat.

1 0
možnosti

Pospíšil se dobře povedl komunistickým rodičům a prarodičům, nahrabat si co nejvíc a být v čele za každého režimu.

Proto zametl pod koberec 60 podvodných titulů na plzeňských právech, aby si zavázal určité politiky a podnikatele, až bude kandidovat na prezidenta. Zatím to zřejmě odložil, má čas, jinde mu to víc sype. Jeho děda udavač, kvůli kterému museli sedláci z Horažďovicka do Jáchymova, to jistě také nedělal zadarmo.

3 0
možnosti
MZ

Jaký zástupný problém - buď sedím na židli v Praze nebo v Bruselu ... RvRvRv

Sedět ve více zastupitelský sborech je z mravního hlediska STŘET ZÁJMŮ jako vyšitý, bohužel množina těch, co jsou v tomto střetu zájmů je natolik bezcharakterní, že zákon o střetu zájmů v rámci udržení svých politických korýtek (peníze jsou až na druhém místě ;-D;-D;-D) o tento typ střetu zájmů nerozšíří ....

8 0
možnosti

Je to korouhvička, přelejzal ze strany do strany a motá se do všeho.

Loni se předváděl s rozesmátým tlustým obličejem při žranici na Karlově mostě, jak už covid není... a za čas dojatě děkoval lékařům, že mu dali remdesivir a zachránili život.

2 0
možnosti
KL

tak to se hodně nebude líbit moravcový!

4 0
možnosti
JH

Moravcová mu udělá dobrou večeři a rozestele.....

4 0
možnosti
SP

Fajn, snad se to podepíše i na žvanění v médiích. Holka se z toho dostane a budeme všichni spokojeni.

4 0
možnosti