Diskuze

Nežiji, přežívám, řekla snoubenka policisty zabitého opilou řidičkou

Připoutali jsme se, vypověděl prostřednictvím videokonference při výslechu u Obvodního soudu pro Prahu 4 policista, do jehož auta nabourala na magistrále opilá řidička. Při těžké nehodě zahynul jeho kolega. Policistka, třetí členka hlídky, vyvázla se zraněními. Vypovídala také matka oběti i policistova snoubenka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neměli bychom pro tyto jedince znovu zavést šibenici na Staromáku? Možná by to ostatní ponaučilo, kdyby tam okolo toho chodili..

1 1
možnosti

Lide nesedaji do auta s tim, ze dneska nekoho srazi, nabouraji apod.

Podobne jako zlodej nekrade protoze veri ze ho chytnou, nebo vrah nevrazdi protoze veri, ze ho dopadnou.

Lidi prekracujici zakony apod. proste v drtive vetsine pripadu veri, ze zrovna jim to projde a nic se nestane.

0 0
možnosti

P22e81t80r 32K30a47l22i68c31h

30. 9. 2021 21:51

No, tak smutný na tom je že vyfasuje tak do 5 let a zákaz řízení na 7. A to bude ještě super štěstí. Spíš to vidím na podmínku a zákaz do 5. Česká justiční klasika. Bych blil a snad se pletu.

3 1
možnosti

Jet autem 240 km/h a ožralá není nedbalost. Kdy už si ty pitomé zákony předěláme?!

V Německu poslali frajera, co zabil člověka při "závodech" v ulici Berlína, na doživotí za vraždu, jenom my pořád trapasíme s vědomou nedbalostí a že prý pachatel následek vyvolat nechtěl... Kdo si sedne do auta pod vlivem a řídí jako hovado, ten je prostě srozuměn s následky včetně smrti jiných osob, tečka.

10 0
možnosti

Zas rikat tomu vrazda mi prijde hodne ujete. Nemam problem, kdyz se pro to vymysli specialni pojem, sazba bude stejna, jak pro vrazdu, ale tohle proste vrazda neni. Ne, ani kdyby tam zemrel nekdo mne blizky, to neni vrazda.

0 9
možnosti

Já bych ji dal z nedbalosti. Nachlastala se sama a sedla do auta, nebo ji někdo nutil? Ještě k tomu jela jako dobytek. Darebák. Podle mne je nedbalost, když mě to třeba s autem uklouzne na ledu a nabourám plot, nebo do někoho ťuknu a při tom mám vše splněno pro řádné řízení vozidla. Či-li nejsem ožralý, mám auto v pořádku a mám řidičák. Ale nachlastat se, sednout nalitý do auta a úmyslně řídit, tak moc dobře vím co dělám. Moc dobře to vím. To není žádná nedbalost. Do toho stavu se přivedla úmyslně a úmyslně také řídila, ohrožovala a zabila. Běžte s takovými zákony a soudy do háje a začněte již konečně pořádně postihovat darebáky. To není spravedlnost. Té paní, jak drží váhy - paní spravedlnost, musí být pěkně zle. Já vím, že se nevyjadřuji moc slušně, omlouvám se. Ale toto mě dokáže nadzvednout ze židle. Jaký je rozdíl, kdyby někdo mával a střílel z pistole kolem sebe s auta a potom když někdo jede nalitý nebezpečnou rychlostí a ohrožuje na životě ostatní lidi a zabije. Žádný. Oboje může být smrtící. V prvním případě by to nedbalost určitě nebyla. Na takového člověka by jela šupem zásahovka. A s autem, které je v tomto případě také zbraň - jako ta pistole, či puška, je to prostě jen nedbalost a pohodička. To musíte mít tedy žaludek. Feťáci, ožralci za volantem, kteří ohrožují životy lidí, musí být tvrdě trestáni. A ne to házet na nedbalost. Vždyť to je výsměch pozůstalým.

13 0
možnosti

A proč měla ten nadstandardní servis? To je nějaká zase influencerka nebo co? ;-(

3 0
možnosti

Nakropit nejvyšší sazbu. Bez pardonu.

3 0
možnosti

V právním státě nemůže člověk být souzen z a neúmyslné zabití (pokud zabije při nehodě a je pod vlivem). Vždy to musí být úmyslný čin, neboť dotyčný úmyslně sednul za volant ve stavu, který garantuje schopnost bezpečné jízdy.

1 1
možnosti

J55a65r31d12a 29W17o91l90f

30. 9. 2021 20:21

Ta je asi vděčná za respirátory. Má to největší číslo a nosí ho pěkně i venku. Ta se za ním schovává i v lese.:-)

1 0
možnosti

Kolik může stát takový advokát? Tihle lidé mají evidentně i prachy...

0 0
možnosti

Když má zánovní auto, co jede 240km/h, tak prachy určitě má...

0 0
možnosti

Nechci to zlehčovat, zasloužila by exemplární trest.... ale kdyby to nebyla policie, byl by tu opakovaně článek o tomhle?!?

Mně zabil takhle kolegu autobusák, vjel do protisměru... sice ne ve 190ti... výsledek vyšetřování : "náhlá indispozice z přehřátí organismu".

Odloženo.

Krbec dostal za 21 mrtvých 8 let, za 5 byl venku.

4 0
možnosti

A zkusil jste si do té kabiny někdy sednout? Tedy myslím v neklimatizovaném autobusu. Se mnou by to tam asi švihlo za pár minut. Tím nezlehčuji, co píšete, ale ty podmínky jsou někdy drsné. A když je navíc pan manažer, sedící v klimatizovaném kanclu, cvok a bazíruje na dress code, tak může být na malér založeno.

2 0
možnosti