Řidič na Mladoboleslavsku nezvládl předjíždění, po nárazu do stromu zemřel

  • 38
Náraz do stromu nepřežil dvě hodiny po nedělním poledni řidič osobního auta BMW v obci Malobratřice na Mladoboleslavsku. Podle policistů muž vyjel ze silnice při předjíždění a narazil do stromu. Vůz zůstal po nárazu takřka zcela zdemolovaný.

„Řidič předjížděl jiné vozidlo a zřejmě nezvládl manévr, vyjel ze silnice, narazil do stromu a v autě zůstal zaklíněn. Bohužel utrpěl zranění natolik vážná, že jim na místě podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Podle rozsahu poškození se vůz zřejmě před nárazem do stromu ještě přetočil přes střechu. Vrak auta naložila a odvezla odtahová služba.

„Na místo vyslalo naše operační středisko dvě posádky i vrtulník, bohužel muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, lékař tak musel konstatovat smrt,“ sdělila iDNES.cz mluvčí krajské záchranné služby Monika Nováková.

Po dobu vyšetřování byl provoz na silnici II/268 omezen a řízen kyvadlově. Příčinami a okolnostmi havárie se budou zabývat mladoboleslavští kriminalisté.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,