ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Shutterstock

V domě ve Slaném se střílelo, opilý muž tam ohrožoval partnerku pistolí

  • 0
Střelbou z pistole vyvrcholila v pondělí v podvečer hádka ve Slaném na Kladensku. Incident se odehrál v rodinném domě, kde opilý muž ohrožoval svoji partnerku pistolí a dokonce i vystřelil. Událost se obešla bez zranění. Za nedovolené ozbrojování a nebezpečné vyhrožování hrozí muži až tři roky vězení

„Incident se stal kolem 18. hodiny ve Dvořákově ulici,“ potvrdila policejní mluvčí Michaela Richterová.

Podle ní došlo k hádce mezi ženou a mužem, který ji začal ohrožovat pistolí. Z té nakonec i vystřelil, naštěstí ale nikoho nezasáhl.

Žena z domu utekla a přivolala pomoc. Na místo poté vyrazily nejbližší policejní hlídky a také zásahová jednotka. Ta z domu vyvedla opilého muže, který skončil v policejní cele.

„Následnou prohlídkou domu policisté našli větší množství munice, jako jsou například různé druhy zbraní či různé druhy nábojů. To vše na místě zajistili. V této souvislosti u zadrženého muže navíc zjistili, že není držitelem zbrojního průkazu, tudíž veškeré zbraně, které uchovával doma, byly držené nelegálně,“ popsala policie.

Policisté již zahájili úkony trestního řízení kvůli nedovolenému ozbrojování a nebezpečnému vyhrožování.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz