ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Stanislav Heloňa, MAFRA

Policie pátrá po ženě ze Stodůlek, nezvěstný je i muž, s nímž zřejmě je

  • 174
Policie od soboty pátrá po dvou osobách. Čtyřiadvacetiletou ženu naposledy viděli v pátek v jejím bytě v Praze – Stodůlkách, od té doby o sobě nedala vědět. Policie prošla desítky míst, kde by mohla být. Policisté se domnívají, že je ve společnosti o deset let staršího muže. I on je nyní pohřešovaný. Policisté se obracejí na veřejnost, zda dvojici neviděla.

„Zatím nemáme žádné nové informace. Víme jen, že by se měli pohybovat spolu, takže se nějakým způsobem znají. Ale samozřejmě mohou být někde i jednotlivě,“ řekla iDNES.cz krajská mluvčí policie Eva Kropáčová.

Jejich pohřešování nahlásili na policii příbuzní každého zvlášť.

Pohřešovaná Nina H. bydlí na sídlišti v pražských Stodůlkách, kde byla naposledy viděna v pátek. Je vysoká 175 centimetrů a má dlouhé rovné hnědé vlasy a drobné pihy na obličeji. Na sobě by mohla mít béžový dlouhý kabát, šálu, modré nebo černé kalhoty a kotníkové černé boty.

Policisté se domnívají, že se pohybuje ve společnosti čtyřiatřicetiletého Jana P., který je taktéž pohřešovaný. Měří mezi 170 až 180 centimetry, má střední postavu, krátké hnědé vlasy a krátké vousy. Na očích nosí hranaté dioptrické brýle. V poslední době nosil tyrkysovou roušku s červenými ornamenty. 

„Jakékoliv informace o pohybu ženy a muže nebo místě, kde by se mohli nacházet, prosím neprodleně oznamte policistům na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně,“ řekla Kropáčová.


Témata: policie, Praha