Od nehody tří aut v Praze utekl opilý muž. Tvrdí, že neřídil

  • 26
Tři auta havarovala v neděli kolem poledne na pražském Hlávkově mostě. Jeden z účastníků nehody z místa utekl, a když se vrátil, naměřili mu policisté 2,5 promile alkoholu v dechu. Vyšetřovatelům tvrdí, že žádné auto neřídil.

„Dnes kolem 12. hodiny jsme obdrželi na lince 158 hlášení o dopravní nehodě tří aut,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. Nehoda se obešla bez zranění, vznikla ale škoda na havarovaných autech. 

„Jeden z účastníků dopravní nehody z místa utekl. Poté se vrátil, ale odmítl test na alkohol, nechal si ale provést test na drogy. Ten byl negativní. Nakonec ale policisté muži naměřili 2,5 promile alkoholu v dechu,“ sdělil Rybanský.

Policisté navíc zjistili, že má uložený zákaz řízení. „Muž ale policistům tvrdil, že žádné auto neřídil. Ti tedy v tuto chvíli pracují s výslechem svědků a také kamerovými záznamy,“ řekl Rybanský.

Okolnostmi a mírou zavinění dopravní nehody se nyní zabývají policisté.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz