Diskuze

Vedení Kladna chce obnovit hazard, opozice se bojí zvýšené kriminality

Vedení Kladna v čele s primátorem Milanem Volfem chce ve městě zrušit zákaz hazardu. Opozice je proti, obává se zvýšené kriminality či růstu počtu zadlužených lidí. Ve městě je nyní zhruba dvanáct heren, jejichž povolení vyprší příští rok. V případě, že by byl zákaz hazardu zrušen, nestoupl by oproti současnému stavu ve městě počet heren.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J24i28ř41í 41T96o96m25e45š

14. 12. 2020 11:55

Kladno to je to město, kde se po ulicích prohánějí stará BMW s mladíky s obrácenými kšiltovkami, kde se člověk bojí projít parkem u autobusového nádraží? V jiných menších městech to nebude o moc lepší. A to jsme před omezením dotací pro města a kraje.

0 0
možnosti
MB

Osazenstvo kladenských heren (jiný moc neznám, ale asi to bude všude podobný) je a bylo vždycky tragický, od hráčů - tzv. užitečných id*, který nikdy neskončej dobře, až po rádoby drsný vyhazovače, který se považujou za bohy vesmíru.

Aktuálně jsou to místa, kam pár zoufalců zajde po výplatě utopit svejch pár papírů a kus svý důstojnosti, vypere se tam nějakej cash - majitelů (v Kladně se většinu z nich nezdráhám nazvat mafiány) nebo jejich kamarádů, ale jinak jsou to mrtvý díry, kde si dáte maximálně jedno pivo na baru, než vás pošlou o dům dál.

Vydělávat na takovejch místech, to chce hodně pokřivenou morálku, pane Wolfe...

0 0
možnosti
Foto

V případě Kladna je jisté, že drtivá většina peněz bude pocházet od jisté specifické menšiny. Otázka je kde se ty peníze na automaty vezmou až jim dojdou sociální dávky. Otázka je to čistě řečnická, jelikož všichni víme...

1 0
možnosti
MB

No, dobře vím, že v kladenských hernách opravdu nejsou jen romové. Schází se tam spodina napříč celým rasovým spektrem, pokud vám jde o tohle. Ale je mi jasný, že spousta z nich tam svoje výplaty a dávky opravdu nechá...

0 0
možnosti
LK

V tom ilustračním fotu, ten člověk ten pytel na hlavě :-)

0 0
možnosti
LK

Jen kapuce, pardon.

0 0
možnosti
Foto

J39i51r96k66a 97H97o30n27c31ů

10. 12. 2020 15:42

Tak jasně, z hazardu má město příjem a v současné situaci se obcím asi hodí každá koruna. Jen by mne zajímalo, proč se protestuje v Praze. Ostatně soudím, že ve svobodné společnosti má každý občan právo udělat ze sebe blba naházením svých peněz do "výherních" automatů.

0 3
možnosti
TK

Do Prahy jezdí za prací cca 30.000 lidí z Kladna a většina z nich jede busem přes Veleslavín

1 0
možnosti