Diskuze

Jermanová původně podala trestní oznámení i na záchranářku, přiznal kraj

Středočeská hejtmanka Jaroslava Jermanová podala trestní oznámení v kauze nedostatku ochranných pomůcek i přímo na záchranářku, která na problém přímo upozornila. Vyplývá to z krajem zveřejněného textu oznámení, na který upozornily Seznam Zprávy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja jsem z Brna a celkem lituji odchodu Vokrala. Ano jsem nevolil, volil jsem ODS. Ale take profesne pochazim z byznysu a Vokralovi jsem celkem veril a hlavne nemam rad takove ty skrcky, co potom udelala Vankova s Piraty. A Vokralovi verim, ze na to intrikovani neni zvykly, ze kdyz si s nekym poda ruku, ze to plati. Bohuzel, zjistil, ze to neplati ani v ANO, ostatne jak jak by asi mohlo, kdyz jeji sef meni nazory jako chameleon barvu. Jermanova, Mala atd. to jsou takove bojovnice, ktere udelaji vsechno pro svehu guru. Tam nejde o argumenty, tam jde o stadovitost.

0 0
možnosti

Má pravdu Jarka! Záchranářka Veronika Brožová je obětí politických her Jermanová tvrdí. Přece Jaruška je sama rozehrála;-D;-D;-D!!

0 0
možnosti

Nejhorší je že věrní že Svědků Buresovych by zvolili i zeleného mužíčka s tykadlami, když jim to velký guru nařídí. Takže předpokládám, že tuto kreaturu tu v StČ budeme mít i na podzim.

1 1
možnosti

Jinak mam takovy pocit, ze ANO uz planuje po volbach jit do opozice... aby nekdo jiny mohl resit fungovani za krize a delat nepopularni kroky... Nejlepsi cesta jak pak opet vyhrat volby...

1 0
možnosti

Další expertka s telefonem na Andreje.

1 0
možnosti

Jediné pozitivní na celé věci je že se tento článek zde objevil. Je možné že se Bureš chystá jí hodit přes palubu. Nejdříve Brno a teď tohle. Nějak se to koblihám hroutí ale ty ho budou bránit do roztrhání těla. Přitom to jsou většinou lidé s nízkými příjmy nebo důchodci kterými on ve skutečnosti pohrdá.

4 0
možnosti

...přiznal kraj. Fuj to sem se lek, já myslel že se přiznala Jermanová.;-)

6 0
možnosti

Neblábolime - rovnou vám do očí lžeme.

vaše ANO

5 0
možnosti

Ač mi ANO nevadí, tak tato hejtmanka by měla rychle pomýšlet na rezignaci !!! :-(

0 0
možnosti

Jermanová lže a vadí Vám, Babiš lže a nevadí Vám. Divné,ne?

8 0
možnosti