Diskuze

Zdrogovaný muž zaútočil v Plzni na ženu s dítětem, policisté ho zadrželi

Zdrogovaný muž zaútočil v pondělí dopoledne v plzeňské čtvrti Křimice na ženu s dítětem. Napadl ji v kavárně. Žena se ale bránila a maskovaný agresor utekl. Policisté ho záhy zadrželi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdrogovaný muž zaútočil v Plzni na ženu s dítětem, policisté ho zadrželi.------------------

Věřím, že 99,9% občanů ČR by přivítalo tento nadpis: Zdrogovaný muž zaútočil v Plzni na ženu s dítětem, policisté ho zastřelili.

2 0
možnosti

P60e17t18r 16H31r32a63b39á27k

22. 5. 2018 12:55

Pročpak nám ho neukážete?

0 0
možnosti

....blízký jedné spolumajitelek.

Být já jeden že spolumajitelů, rozhodně bych ostatním nedovolil, aby tam tahali fetky, ať by spolu měli jakýkoliv vztah. Doufám, že ostatní s dotyčnou na tohle téma hodí řeč.

2 0
možnosti
Foto

Fetek je plná Plzeň, a jejich pořád víc. Rv

6 0
možnosti

Ani nemluvte, čím dál víc. Já osobně bych takové týpky co se nám po Plzni motají (doslova) odvezla na nějaký opuštěný ostrov, letenka jen tam - zpáteční není, oplotit a hlídat, přes plot bych jim naházela tolik fetu, že by si připadali v ráji, tam ať se klidně ufetují, mezi slušné lidi nepatří. To co se tu po městě poflakuje je hrůza, před týdnem v tramvaji smrad jak v lakovně - otočím se a o 2 sedačky dál seděla mladá holka, vždy po pár minutách vytahla z kabely ředidlo - párkrát se nadechla a zas schovala, fakt hnus.

2 0
možnosti

Ženu s dítětem napadne jen totální vypatlanec. Musí navíc počítat se zákonem přírody, kdy samička jde přes mrtvoly, aby ochránila svoje mládě.

1 0
možnosti