Diskuze

Právům v Plzni hrozí omezení akreditace kvůli chybnému nastavení přijímaček

Národní akreditační úřad (NAÚ) zahájil řízení k omezení akreditace na Právnické fakultě Západočeské univerzity v Plzni. Rozhodl tak na základě kontroly, která konstatovala závažné nedostatky týkající programu celoživotního vzdělávání programu Právo a právní věda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo mít práva z Plzně, to už něco znamená.

1 0
možnosti

To, co se popisuje v článku, naznačuje, že špína na právech v Plzni je neustále. Zřejmě by musel opět zakročit Pospíšil a zakopat to opět pod zemi Je neuvěřitelné, jak tenkrát ta kauza dopadla. Zřejmě v tom hrály roly velké peníze některých lidí, kteří se báli, že by mohli přijít o své rychlotituly. Nyní pro změnu se do školy tlačí ti, co na ní zřejmě nemají. Ta škola měla být tenkrát jednoduše zavřena, ale holt se ukázalo, že levota u nás má podporu.

2 0
možnosti

Přece nemohou plzeňská práva omezit. Kde by naši politici studovali?;-D

1 0
možnosti
Foto

Myslela jsem, že s tím přestali. Není to model běžný na dalších právnických fakultách.

1 0
možnosti

Práva v Plzni mají v České republice ještě nějakou váhu. Já jsem myslel, že od doby, kdy tam vystudoval Hašek, Benda nebo Verešová je stejně tahle instituce braná jako více méně "profláknutá'. No ale to bychom nesměli bydlet v ČR. Tady se to vždycky tak nějak zamete, že?

4 0
možnosti

"Tento model je běžný na dalších českých právnických fakultách" - to je asi nejdůležitější věta v celém článku. Jinak je to jen přestřelka mezi děkanem práv a rektorem. To není v Česku nic neobvyklého. Oproti přestřelce na UPOL ohledně CATRIN je tohle pseudokauzička.

0 0
možnosti