Diskuze

Strážníků v problémových místech Plzně přibylo, mají být i přísnější

Novou koncepci řízení městské policie schválili zastupitelé Plzně. Má pomoci zlepšit veřejný pořádek i bezpečnost zejména v problémových oblastech města, mezi které patří i lokality v centru Plzně. Rozruch vyvolala pasáž o co nejpřísnějším postihování nepřizpůsobivých a asociálních lidí, které má posilovat autoritu a sebevědomí strážníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RO

"Strážníku, co tady lelkujete? Popadněte pendrek a běžte si zvednout sebevědomí k Uzenýmu párku!" ;-D

0 0
možnosti
PP

P77a64v75e38l 62P19e34l80c

12. 5. 2023 21:02

Jj, slyšel jsem, že už sebrali dva co lovili drobáky z kašny. Skvěle, skvěle, ale zamyslete se, kdybyste jich přijali ještě o 50 víc, mohli byste pochytat takovejch chuligánů za týden třeba 5 a možná i 4.

0 0
možnosti

J20a93k94u35b 35Č12e56c91h

11. 5. 2023 10:56

Já myslím, že bordel v Plzni je za hranou nějaké ovlivnitelnosti. Projděte se na Borech, tam zjevně platí, že když není místo na parkovišti, může se auto nechat na chodníku a je to v poho... vstup do Borského parku - opilí bezdomovci se psy na lavičkách... místa na separovaný odpad - smetiště... městská policie - nepřítomna... a pokud je k vidění, tak v autě cestou za nějakými důležitějším úkoly...

2 2
možnosti
MH

v rámci demokraktických zásad se řeší prakticky absolutně neřešitelné

4 0
možnosti
TK

na tu připo.ranost a přehnanou korektnost tahle společnost dojede. pokud do toho chce někdo vstoupit trošku rázněji, má moje sympatie.

0 0
možnosti
LN

Problém je tedy jenom ve formulaci. Nerozlišuje to dobrovolné a nucené bezdomovce. Tedy feťáky a podobnou verbež oproti těm, kdo se do nezáviděníhodné situace dostali "ne hlavně vlastním zaviněním a přičiněním".

1 0
možnosti
DN

No ti "první" jsou - korektně - označeni jako "drogově závislí", ti druzí prostě jako bezdomovci ... Tak buď feťáci a bezdomovci nebo pak drogově závislí a bez domova....

0 0
možnosti
MK