Diskuze

Potvrzeno, ostravské hutě ArcelorMittal koupila firma Liberty Steel

Dlouhé měsíce nejistoty jsou pryč. Společnost Liberty Steel potvrdila nákup ostravské hutě a společně s ní i dalších podniků koncernu ArcelorMittal napříč Evropou. Ostravská firma tak po patnácti letech dostala nového majitele.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J38a84n 88N37o33v23a53k

2. 7. 2019 22:12

Doufam,jako dalsi desitky tisic obyvatel tohoto kraje,ze tento producent jedu a prachu brzo zavre brany jednou provzdy.Par tisic lidi co zamestnava je uplne irelevantni.Pokud zde bude takovy prumysl, mladi odtud budou porad odchazet a zakladat rodiny jinde.

0 1
možnosti
Foto

Tento podnik je smutným pohrobkem Zemanovy/ČSSD zlovůle, kdy nejdříve bývalou NH oddlužili 7 mld korunami a poté ji bez výběrového řízední dali Mittalu, i když v té době Třinecké železárny předkládaly ucelený projekt na vytvoření velkého Českého Ocelářského Podniku.

9 1
možnosti
DR

O oddlužení nemůže být řeč. Stát tam nalil 5 mld. provozního kapitálu, protože hrozilo zastavení provozu a propuštění lidí. NH pod neschopným vedením čs. manažerů produkovala obrovské ztráty a stát to neuměl zařídit jinak, než to urychleně prodat.

1 0
možnosti
AH

Opět o nás bez nás

0 10
možnosti
MK

Vy jste byl vlastnikem, ze nekdo bez Vas jednal? NEbo o tom, jak utratite Vasi vyplatu take rozhoduji napr. sousede? U jednoho vyplata u druheho firma.

3 0
možnosti