Diskuze

Při divoké honičce v Ostravě se střílelo, policisté nabourali do sloupu

Po ostravských ulicích v noci policie naháněla zdrogovaného řidiče. Ujížděl s vypnutými světly, najížděl na chodce a ohrožoval i policisty. Nakonec jak policejní, tak pronásledovaný vůz havarovaly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Treba mu tech 6 let v base pomuze stravit hezky zbytek zivota :-)

0 0
možnosti
SN

S61t16a87n 24N89o97v33á81k

29. 1. 2019 16:29

„Opakovaně projel na červenou, vjížděl do protisměru, při jízdě rovněž vypnul světlomety a vjel na chodník, přičemž stojící žena před autem musela uskočit“

Tohle je výmluvný soupis důsledků činnosti Policie.

0 3
možnosti
LK

Můj recept na podobné případy:

1) Kdo umyslně neuposlechne výzvy k zastavení motorového vozidla, či

v úmyslu nepodrobit se příkazu uřední osoby následně využije jakékoliv motorové vozdilo ve snaze vyhnout se

důsledkům úkonu prováděného uřední osobou, bude potrestán odnětím sovobody až na dva roky nebo peněžitým trestem.

2) Odnětím svovbody na tři léta až pět let či propadnutím věci bude pachatel potrestán spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 a dále:

a) tímto ohrozí jiné osoby na zdraví,

b) spachá-li toto opakovaně,

c) učiní tak aby se vyhnul postihu za jiný trestný čin,

d) má vysolven platný zákaz řízení,

e) takto učiní pod vlivem alkohlu či navykové látky, f) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 větší škodu. 3) Odnětím svovbody na pět až deset let a propadnutím věci bude pachatel potrestán pokud tímto: a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu, nebo b) způsobí-li činem ujmu na zdraví c) spáchá-li takový čin v úmyslu umožnit nebo usnadnit spáchání trestného činu vlastizrady (§ 309), teroristickéhoútoku (§ 311) nebo teroru (§ 312). 4) Odnětím na deset až patnáct let propadnutím věci a doživotním zákazen řízení motorových vozidel bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt.

2 0
možnosti
JR

J11a81k86u50b 46R42o48u15s

30. 1. 2019 9:35

Mluvíte z hladu. Toto je typický případ obecného ohrožení, a judikatura s počítáním autíček a chodců se musí změnit.

Tak mu zas dejte 30 tisíc pokutu, a rozjeďte nekonečnou mašinérii marného vymáhání nezaplacené pokuty.

0 0
možnosti
RA

To je nenávisti a některé z Vás chápu, ale nikdo z nás neví, jaké měl ten mladý třiatřicetiletý muž dětství. Jistě musel být drogami obluzován a následně sexuálně zneužíván jak matkou, tak i otcem. Byl nucen krást, aby se uživil a tak to s ním jde do dnes. Proč lidé dostávají takové rány od života? Proč třeba ty bohaté ženy, které se prohánějí ve svých Mercedesech v ulicích, jednou u chodníku nezastaví a nenabídnou pomoc těm padlým mužům. Třeba tak jak to bylo ve filmu Pretty woman, ale v tomto případě by zachránkyně byla nějaká krásná a bohatá žena. To by byl krásný happy end pro společnost.;-)

1 2
možnosti
JH

doufám že na služebně uklouzne na schodech ...

0 0
možnosti
DK

Potrestat toho policistu co strilel... netrefil se.... takže by měl dostat několik tréninkových lekcí a příště to snad bude lepší....

0 1
možnosti
MF

co s takovým? Feťáka na náhradní díly nepoužijete, makat v dole by taky dlouho nevydržel...

6 0
možnosti
JH

Tak zdrogovaný, navrhuji denně ve 3 vstávat, lopatu, krompač a hýbaj do terénu do 20 hodin. Sebou litr vlažné vody a krajíc chleba, dva urostlé chlapíky kteří pro ránu nechodí daleko. Přestaneš kopat, bum, přestaneš házet, bum. Vytřískat z palice a ony ho ty roupy přejdou za 20 let.

4 2
možnosti
JN

J59a84n 40N69o92v74a91k

29. 1. 2019 14:27

Jasne je, ze jezdit bude dokud nekoho nezabije. Az se tak stane, dostane 5 let natvrdo a za 2 roky ho pusti pro dobre chovani.

2 0
možnosti
LT

Po prokázání všeho jmenovaného doživotí. Když uz se nemůžeme zbavit úplně... Lidský odpad a zjevně možnost nápravy 00nic.

2 1
možnosti