Diskuze

RECENZE: Trvalky Svěráka a Uhlíře byly milou besídkou s velkými rezervami

Tvůrčí dvojice Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř letos slaví padesát let spolupráce a nadvakrát k tomu přichystala akci v pražské O2 areně. Legendární písničky by si však zasloužily větší péči od doprovodných muzikantů, bohužel to trochu celé znělo jako Svěrák & Uhlíř revival.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Záměrně je nutné se vyhnout slovu koncert, protože Trvalky vlastně koncertem nebyly a ani tak nebyly inzerované."

Tak proboha, pane Hnátku, proč je to tak (jako koncert) hodnocené? Nechtělo by tomu dát trochu nadhledu, pojmout recenzi trochu jinak?

5 0
možnosti

tyjo na tom něco je

0 0
možnosti

Nic proti, ale spíš mi připadá tato recenze jako taková sama revival. A nebo možná v lepším parodie na recenzi. Václave Hnátku, zkuste se přiučit něco od své kolegyně Mirky Spáčilové...

0 0
možnosti

Hnátku, tys měl radši zůstat u těch rovnátek.....

5 0
možnosti
Foto

Lidem a hlavně dětem se vystoupení líbilo. Aspoň tedy dle jejich reakcí. Kritika pisálka je tak trochu mimo mísu, ale nelze se tomu moc divit, když jeho chlebodárce byl na vystoupení "kritizován";-D;-D;-D;-D

5 0
možnosti

Když vy nenazvete Trvalky koncertem, tak já nebudu nazývat váš paskvil článkem. Mám tady pro vás pár připomínek:

1.Svěrákova poznámka byla vkusná a drobná. Možná byste se měl spíš zamýšlet nad tím, proč to asi lidé v hledišti ohodnotili potleskem... (Ne, nikdo jim koblihu nenabízel)

2. Kdo by asi doprovod k písničkám od Svěráka a Uhlíře napsal lépe, než kapela Uhlíře? ...

3. Jak si vůbec opovažujete říct, že výkon Jany Koutové byl afektovaný?! Slyšel jste to vůbec? Z většiny vašich výroků mám pocit, jako byste tam vůbec nebyl. Jana Koutová zpívala naprosto skvěle a čistě. (A mimochodem, sboristky které zpívaly sóla byly čtyři, ne jedna (: )

4. Můžete mi, prosím, vysvětit, jak jste myslel větu: "Takhle na diváka padá trochu smutek a zmar, který si bude moct prožít ještě jednou, až zde pořízený záznam odvysílá Česká televize?" Zní to totiž opravdu hnusně, když si s tím všichni dali tolik práce.

Jestli máte děti, tak se jim to určitě líbilo.

Jak už jsem řekla, váš paskvil zní, jako byste vůbec nebyl na místě. Pokud jste tam skutečně nyl, nechápu, jak jste mohl něco takového napsat, ale budiž.

Pěkný den :)

14 2
možnosti

V49í50t 45Č43e16r98m60á45k

30. 10. 2017 0:25

Nechápu, jak jste něco takového mohla napsat, ale budiž.

Pěkný den!

0 6
možnosti

Vážení diskutující , musím se smát. A to sice proto , protože jste vůbec ale vůbec nepochopili význam a smysl hudební kritiky. To,že písně hrané na koncertu jsou kvalitní , ještě neznamená , že koncert jako celek musí být kvalitní.

To máte stejné jako u filmu. Můžete mít špičkového režiséra , špičkové herce a stejně ten film může být paskvil....

8 7
možnosti

Ale pochopili, tzv. hudební (i filmová) kritika je k ničemu, protože si každý stejně najde to, co se mu líbí. A kritik je úplně zbytečný...:-)

0 3
možnosti

J57a84n 13H93l94e30d90í17k

29. 10. 2017 15:53

Svěrákovi nepřísluší radit voličům, zneužití popularity by se mělo trestat

3 15
možnosti

Přesně tak. Štve mne , jak někteří v této zemi do všeho motají politiku . Dříve jsme měli politickou angažovanost všude. Dnes jí máme zaplaťbůh pouze na koncertech Svěráků , Kollerů a Dusilových..

2 9
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Vy si pane Hnátku chcete dělat legraci z lidí. Ale bohužel se Vám to nedaří, drahé vstupné 590 Kč, když Andre Rieu stojí nejlacinější 2800 Kč. Škoda, že jste byl na jiném koncertu, než přítomných cca 2x 10 000 lidí.

Děkuji oběma pánům za jejich noblesu, báječnou práci a i za komentář k politice, protože byl decentní a pravdivý. Opravdu mnohokrát děkuji pane Svěráku a Uhlíři. Naše země by potřeboval více takových lidí. Ještě jednou moc děkuji.R^;-D

15 5
možnosti

J68a65n 67V56e37r31n45e27r

29. 10. 2017 16:56

nevím kde jste byl vy , ale my jsme dali za vstupný 790 !

0 1
možnosti