Diskuze

Strhující hodina - a dost

Tuzemští hudební příznivci měli v pátek možnost seznámit se na vlastní oči a uši s čerstvým velkým objevem světové rockové scény, skupinou The Strokes. Loňští debutanti přijeli do takřka intimně klubového prostředí pražské Akropole v době, kdy je jim v zahraničí hojně předpovídána budoucnost stadionové kapely.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kamik

11. 3. 2002 17:43
výtečná hodina za 500Kč
koncert se vazne moc vydaril, bali jsme se, ze neprijdou lidi, protoze strokes tady vazne nikdo nezna, ale vse 'zachranili' cizinci, cechu bylo v sale asi tak 10 ... z ciziny jsem uz vedeli, ze koncerty strokes byvaji i kratsi nez hodinu, takze nas nahly odchod kapely ani neprekvapil, i tak to v cloveku jeste dlouho vrelo!
0 0
možnosti

Petr Matejka

11. 3. 2002 13:17
utajený koncert
Je mi líto, že byl tenhle koncert tak trochu utajený. Až v páteční MF Dnes byl o večerním koncertu krátký článek, jinak na Internetu ani v ostatních periodikách, které víceméně pravidelně sleduju (Reflex, Týden) ani slovo... 
Album "Is This It" mám necelý měsíc a ještě pořád mi připadá jako zázrak. Koho by napadlo, že se v r. 2001 objeví parta dvacetiletých newyorčanů, s takhle působivým, lehce "staromódním" soundem, v kterém jsou slyšet The Who, Velveti, Iggy Pop, Talking Heads, Television a plno dalších rockových klasiků. Vřele všem doporučuju, tahle deska vás dostane!!
0 0
možnosti