Diskuze

Ronnie Wood z Rolling Stones navrhuje módu. Chudí rockeři si jí ale neužijí

Kytarista Ronnie Wood z rockové skupiny Rolling Stones je i úspěšným módním návrhářem. Dvaašedesátiletý hudebník včera v londýnském obchodním domě Liberty představil svou módní kolekci pro období podzim/zima.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ronnie_W

28. 10. 2009 11:16
Ronnie, na módu se vyprdni

koukej popadnout kytaru, přemluvit Micka a Keefa a jedem na turné! R^

0 0
možnosti

PŠR

28. 10. 2009 10:49
:-)

Nejsem si jistý jak mu vyjde současný stav s mladou ruskou koc, kvůli které opustil rodinu, o které v knížce píše s takovou úctou, ale třeba mu to pomůže k lepším nápadům a možná získá další energii na hraní se Stones, kde mu to sedí nejlíp. Když přecházel před lety na Letné z hlavního pódia na menší uprostřed diváků, natáhl jsem ruku a plácli jsme si. Ronnie díky, seš borec! :-)R^

0 0
možnosti

Ronnie_W

28. 10. 2009 11:18
Re: :-)

R^ hezký

0 0
možnosti

PŠR

28. 10. 2009 10:49
:-)

Ronnie je fajn chlápek, dneska jsem si ale z MP3 přehrávače cestou do práce pouštěl jeho kompilaci The Essential Crossexion a je to slabé. Nebo takhle - vedle Micka s Keefem a Stones to bledne. Jinak ale doporučuji jeho knížku Ronnie, kde vytahuje haldy vynikajících vzpomínek z nahrávání se známými hudbeníky, život a koncerty s Rolling Stones atd. atd. Stručně řečeno je to popis jedné velké pařby, kde se hrálo, hulilo, pilo a motaly se tam mraky krásných holek.

0 0
možnosti