Zpěvačka Annabelle

Zpěvačka Annabelle | foto: archiv zpěvačky

TRENDY V KLIPECH: Annabelle vzdává hold Indile, Oliver Tree rapuje

  • 0
S novými videoklipy přicházejí mladí interpreti z domácí scény Annabelle a kapela Brixtn. A zatímco oni řeší emoce, zahraniční klipy se vracejí k letní bezstarostnosti a zábavě. Všechny klipové novinky se ucházejí o hlasy v hitparádě KitKat Óčko Chart.

Annabelle – Smutná v clubu

Annabelle se představila písní nezvykle v českém jazyce a song může připomínat Dernière Danse od francouzské zpěvačky Indily. A není to náhoda. „Je to inspirace, poděkování tomu singlu, taková česká verze,“ přiznala Annabelle v rozhovoru pro hudební televizi ÓČKO. „Píseň vychází ze zážitku na afterpárty cen Anděl, kdy jsem byla čerstvě po rozchodu a myslela jsem si, že se skvěle bavím a přitom se mě okolo ptali, jestli jsem smutná,“ svěřila se.

Brixtn – Přitom tě mám rád

„Je to první singl z chystaného alba. Klip je takový pocitový mood, je to o emocionální nejistotě ve vztahu,“ svěřili se autoři Matěj a Štěpán Jelen pro ÓČKO, kde proběhla premiéra videoklipu. „Je to doják,“ dodali o svém singlu.

David Guetta feat. Zara Larsson – Oh My Love

Poté, co tato dvojice udělala oficiální hymnu na Euro 2016, je zpátky s dalším společným songem. V klipu kromě Zary účinkuje i její sestra Hana.

Oliver Tree – Fairweather Friends

V tomto vtipném videoklipu si Oliver Tree upravil účes, vyměnil oblek a víc rapuje, než zpívá. Singl předznamenává album Alone in a Crowd, které vyjde 29. září.

Pro všechny čtyři klipy můžete hlasovat v hitparádě KitKat Óčko Chart, kterou televize Óčko vysílá vždy ve čtvrtek od 15:00. Hlasování startuje po odhalení celého žebříčku v 16:55.