Diskuze

Manic Street Preachers přijedou kázat na Rock for People

Třicet let, třináct alb a miliony fanoušků po celém světě má na svém kontě kultovní velšský trojlístek Manic Street Preachers. Kapela bude jednou z hvězd narozeninového ročníku festivalu Rock for People. Ten se koná od 4. do 6. července ve Festivalparku v Hradci Králové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

MSP jsem měl vždycky rád, Generation Terrorists a Holly Bible sjíždím do dneška. Bohužel si je ale pamatuju i tak, že třikrát nedorazili na ohlášený koncert a když jsme se napočtvrté v roce 2002 dočkali, byl koncert studený a zpočátku děsně zmatečný. James něco drmolil, do toho kouřil a filozofoval. Publikum úplně vystydlo a roztleskat a rozhýbat se ho podařilo až tak v poslední třetine koncertu. No, jenže kapela nepřidává, takže to přesně po 90ti minutách zapíchli, řekli "we are Manic Street Preachers and we love you" a zmizeli z pódia. Za mě zklamání...ale třeba se od té doby polepšili. :-)

2 0
možnosti

Jj, také si to pamatuju... To byl jeden z nejhorších koncertů. Byla to moje nejoblíbenější kapela, ale tento zážitek byl přesně opačný. Navíc, ani to publikum za nic nestálo, bylo stejně vlažné jak kapela...

0 0
možnosti
PH

P83e84t36r 62H22r12a22b54á44k

28. 3. 2019 14:07

Solidní informaceR^

2 0
možnosti