Diskuze

GLOSA: Madonna v Eurovizi? Naživo dost ostuda, ze záznamu úplný výsměch

Ještě několik dní před vysíláním sobotního finále letošní Eurovize nebylo jisté, zda americká zpěvačka Madonna v Tel Avivu vystoupí. Měla být pomyslnou třešničkou na dortu estrády pro čtvrtmiliardové televizní publikum a případně sledovanost ještě popotáhnout. Teď už víme, že za hvězdu nebyla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Spieva sa naživo, hudba ide z playbacku. Práve slabý spevacky výkon naIvo dokáže odstaviť favoritov, ktorí nedokázali zopakovať naživo svoje pesničky pred publikom.

0 0
možnosti
Foto

Nejtragictejsi je ovsem rozbor te upjate pani ... a pak take lidi, co maji pocit, ze pop music je o tom umet zpivat .... to, ze vsichni "soutezici" jedou po celou dobu minimalne half playback, je ovsem v poradku ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
DF

Byl jsem na třech jejich koncertech. Nerozumím zvukarine, ale na koncertech byl zpěv skvelej. Zřejmě playback, half-playback, nevím. Ale show uměla udělat na koncertech vždy neskutečnou. A o to taky jde. Toto její živě vystoupení je před úpravou opravdu tragické. Nemám hudební sluch, ale její hlas mi zní stare, unaveně a jakoby ani nestačila s dechem. Ale myslím, ze Madonna se tím vůbec trápit nebude :)

1 0
možnosti
MB

Madonna zpívá už hodně přes 30 let, lidi na ní chodili a chodí... a kritici kritizovali a kritizují... a štěstím se lůza brodí... ;-D

2 4
možnosti
MT

M55a61r51i37o 58T29r69n10k71a

22. 5. 2019 13:16

Mlada generacia objavuje znova The Beatles a aj bude o Madonne sa to ale neda povedat. Jedine co urobila hudobne je ze pouzila sexualitu na predaj svojich albumov. Hudobne to nie je nic svetoborne:-)

3 2
možnosti
MV

Asi Madonna nakonec nemohla, tak to za ní vzal Háma ještě v převleku, co zbyl z Tvoje tvář má známý hlas;-)

0 0
možnosti
RM

Háma by to dal líp :-).

3 0
možnosti
MZ

Zacinam se stydet, ze nepatrim mezi tu ctvrt miliardu lidi co eurovizi sleduje. Asi to bude fakt pecka :)

12 0
možnosti
MK

Madonna patří mezi mé oblíbené zpěvačky z minulosti. Vystoupení bylo asi nejhorší ze všech zpěváků tohoto večera, Madonna byla nejfalešnější. Ani elektronika ji nepomohla. I pádesátiletý týpek s textem "Say Na Na Na" a hudbou diskoték 70. let :-) byl lepší. To, že nechala Madonna změnit původní zvuk nahrávky je ostuda na čtvrtou.

5 0
možnosti
DC

To, ze prakticky vubec neumi zpivat ji urcita skupina lidi odpusti. Hlavni je, ze se politicky angazovala a podporila palestinske teroristy. Mimochodem nase EU palestince dotuje buh vi proc.

9 1
možnosti
JR

J75i90ř15í 18R82y69s

20. 5. 2019 22:21

pro naftu resp.ropu

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
MM

kdo je Paní Madonnaová?

Zadna takova na Eurovizi nevystoupila. Osoba zcela neznama, zrejme nejaky predmet tvych fantazii.

0 2
možnosti
TN

priserny strasidlo...a co ta paska???takhle zpivam ja, ale sam sobe v aute ne v televizi milionum lidi

0 0
možnosti