Diskuze

Dohromady máme pětadvacet dětí, říkal Jan Kalina, zakladatel kapely Sto zvířat

V mládí spadl ze skály a to byl konec hraní na kytaru. Uprosil ale rodiče a za peníze z pojistky si pořídil bicí soupravu. Zpěvák a hudebník Jan Kalina zemřel v pátek 18. srpna. Přečtěte si rozhovor, který vznikl v roce 2020, když slavil 30 let kapely Sto zvířat. Žil v Praze, od dětství miloval vše kolem husitství a považoval se za žižkovského patriota.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Si myslíte, že Nikdy nic nebylo.

Ale za programování Karla, aby chodil, jsem dostala slabou 3.

A to bylo doma něco!

0 0
možnosti

Na základní škole mě učil kreslit voskovkami jablíčka.

2 0
možnosti
Foto

Ty vole - na základní škole..?

:-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem hornický důchodce z Havířova a hudbu mám rád, ale nikdy jsem o panu Kalinovi ani jeho kapele neslyšel, což je mi nyní trochu líto. Na úvodní fotce na první pohled pro mě arogantní Béčkový "taky umělec".

Po přečtení rozhovoru a shlédnutí několika videí jejich kapely se za prvotní názor hluboce omlouvám a před panem Kalinou smekám. Ne každý dokáže promluvit tak otevřeně i o citlivých věcech. A navíc opravdu umí. Dokáže svého talentu využít i v této nelehké době a hlavně "nebrečí "(nejen hudba, ale i kresby jsou nádherné) - pro mě prostě FRAJER!!! (U nás na Moravě nikoliv hanlivý, ale právě naopak vysoce pozitivní titul).

Přeju vše nejlepší jak kapele, tak i rodině a věřím, že malý, "nebílý" (jak p. Kalina sám řekl) Jeník bude mít i v naší mnohdy xenofobní společnosti super rodiče, kteří mu budou vždy oporou.

5 0
možnosti
Foto

M28a37r81e36k 74A75m35l92e59r

26. 12. 2020 15:41

prga. Zvířata jsou moje srdcovkaV, chodím na ně od roku 90, heč. už se nemůžu dočkat koncertů, živou hudbu nelze nahradit ;-(

2 0
možnosti
Foto

To jste hrdina, mě bylo roku 90 deset let. Takže jste dědek!

0 0
možnosti