Chris Cox

Chris Cox - Chris Cox, americký DJ, producent a remixér | foto: Chris Cox Online

Cox se vrací do Prahy. Představí novou Madonnu

Pražský klub Mecca zažije světovou premiéru remixu písničky Hang Up zpěvačky Madonny z její připravované, nové desky. Do Holešovic se v sobotu vrátí její spolupracovník Chris Cox.

Madonnin nový singl Hang Up se do éteru dostane až 17. října, její fanoušci se ale už tuto sobotu budou moct seznámit s remixem z dílny jejího stálého spolupracovníka Chrise Coxe.

V klubu Mecca na party LookBetterNaked vystoupí ve speciálním pětihodinovém setu. Madonnina nová deska Confessions on a Dance Floor vychází 14. listopadu.

"Původně jsem ho chtěl vytáhnout později, ale v Praze se mi minule moc líbilo, chtěl jsem své fanoušky opravdu překvapit," vysvětlila iDNES americká dýdýžejská superstar.

Chris Cox za oceánem patří mezi nejvyhledávanější umělce. V Praze vystupoval na jaře letošního roku. Více zde Kromě Madonny pravidelně spolupracuje s Janet Jackson či Anastaciou.

V Mecce kvůli němu museli výrazně posílit zvuk. Cox si totiž s sebou přiveze dvě vokalistky - Tonnic, hvězdu hudební televize MTV a zpěvačku SK8.

"Vrcholem večera by mělo být Chrisovo vystoupení na kytaru. Slíbil, že zahraje písničku More Intensity, kterou před rokem nahrál společně s Petem Tongem," prozradil iDNES Štěpán Dlouhý, spoluorganizátor party.

Coxův set navíc obohatí vynikající český saxofonista Ivan Myslikovjan. Návštěvníci se můžou těšit i na taneční performance v podání skupiny Yemiho A. D.

Podle pořadatelů si vstupenky na party LookBetterNaked s Chrisem Coxem rezervovali lidé z celé Evropy, velký zájem o ně byl například ve Velké Británii, kde Cox téměř nehraje.